Plaukų džiovintuvas su jonizacija Laifen Swift (baltas)
Prekės kodas: 3851671891131

Plaukų džiovintuvas su jonizacija Laifen Swift (baltas)

Prekės kodas: 3851671891131
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
17500
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Laifen Swift jonizacijos plaukų džiovintuvas (baltas)

Ar nerimaujate, kad jūsų plaukai gali būti pažeisti dėl dažno džiovinimo? O gal nuolat susiduriate su elektrinančių, slenkančių plaukų problema? Jei taip – ​​profesionalus Laifen Swift jonizacijos džiovintuvas bus puikus pasirinkimas Jums! 200 milijonų neigiamų jonų, keli veikimo režimai, greitis, efektyvumas, žemas triukšmo lygis (59 dB), įspūdingas variklio greitis, lengvas svoris ir mažas dydis yra būdingos įrenginio savybės. Laifen yra aukščiausios kokybės prekės ženklas, kuris pasirūpino kiekviena smulkmena, todėl savo kokybe produktas konkuruoja su populiariausia džiovykle rinkoje ir tikrai pateisins jūsų lūkesčius..

9.jpg

Sveikų plaukų labui

Laifen Swift plaukų džiovintuvas išskiria net 200 milijonų neigiamų jonų. Ką tai reiškia praktiškai? Jūsų plaukai bus glotnesni, malonūs liesti ir, svarbiausia, formuosis taip, kaip norite. Naudodami Laifen džiovintuvą greitai išdžiovinsite plaukus, nepažeisdami pernelyg šilto oro. Jutiklis oro temperatūrą stebi net 100 kartų per sekundę. Prietaiso naudojimas yra visiškai saugus.

10.jpg

Skirtingi veikimo režimai

Jūs pasirenkate, kuris džiovinimo režimas labiausiai tinka jūsų plaukams. Valdymas neįtikėtinai paprastas – LED indikatorius parodys, kurį režimą pasirinkote. Raudona spalva reiškia, kad iš džiovyklės sklinda karštas oras (80°C), geltonas – šiltas (50°C), o mėlynas – šaltas (kambario temperatūros). Laikant nuspaudus atitinkamą mygtuką, įjungiama oro cirkuliacijos funkcija, kurios metu galėsite mėgautis kintamu karštu ir šaltu oru. Taip pat galite nustatyti galią ir greitį (didelį / mažą).

11.jpg

Apgalvotas dizainas

Kad naudoti Laifen Swift džiovintuvą būtų kuo patogiau, buvo pasirūpinta kiekviena smulkmena. Prietaisas yra net 60% plonesnis ir 75% lengvesnis už standartines džiovintuvas, todėl galėsite patogiai išdžiovinti plaukus neįtempdami riešo. Kompaktiškas dydis ir lengvas svoris reiškia, kad net vaikas gali savarankiškai laikyti prietaisą ir išdžiovinti plaukus. Naudodamiesi firmine Laifen džiovykle, jums nereikės jaudintis dėl kitų namų ūkio narių miego sutrikdymo. Prietaiso triukšmo lygis yra tik 59 dB, todėl galėsite patogiai išdžiovinti plaukus bet kuriuo metu.

2.jpg

Patenkinami rezultatai

Laifen Swift plaukų džiovintuvo funkcijos palengvina šukuosenų formavimą. Formavimo koncentratorius puikiai tiks tiesiems plaukams. Be to, naudojant prietaisą jūsų plaukai taps 19 % žvilgesni, 15 % lygesni ir 40 % mažiau slenksis.

3.jpg

Naudojimo saugumas

Laifen Swift plaukų džiovintuvo naudojimas yra visiškai saugus ir sumažins plaukų žalą dėl dažno džiovinimo. Siekiant išvengti įrangos gedimų ir užtikrinti, kad oras, išeinantis iš džiovyklės įleidimo angos, visada būtų švarus, rekomenduojama reguliariai valyti filtrą minkštu šepečiu arba sausa šluoste. Prietaisą surinkti ir išardyti itin paprasta, todėl nesunkiai išsivalysite filtrą ir užtikrinsite gerą oro, kuriuo džiovinate plaukus, kokybę.

1.jpg

Įtraukta:

  • Laifen Swift plaukų džiovintuvas
  • Koncentratorius
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Laifen
Modelis Swift
Oro greitis 22 m/s
Neigiami jonai 200 mln./cm³
Garso lygis 59 dB
Įtampa 120/230 V
Dažnis 60/50 Hz
Maitinimas 1400 W (120 V) / 1600 W (230 V)
Variklio greitis 110 000 RPM
Džiovintuvo matmenys 270 x 70 x 89 mm
Koncentratoriaus matmenys 63 x 35 mm
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas