Plaukų džiovintuvas su jonizacija Laifen Retro (raudonas)
Prekės kodas: 3852231324007

Plaukų džiovintuvas su jonizacija Laifen Retro (raudonas)

Prekės kodas: 3852231324007
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
13800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Laifen retro jonizuojantis plaukų džiovintuvas (raudonas)

Laifen Retro Professional plaukų džiovintuvas leidžia greitai išdžiovinti ir formuoti plaukus, nepažeidžiant plaukų struktūros. Jis siūlo 2 temperatūros lygius ir šalto pūtimo funkciją, taip pat generuoja neigiamus jonus, kad būtų išvengta sausumo ir statinio krūvio. Jis išsiskiria 1400 vatų galia ir pūtimo greičiu iki 22m/s. Bešepetėlis variklis savo ruožtu veikia 110 000 aps./min. Prietaisas patogus naudoti ir veikia itin tyliai. Visa tai daro išskirtinio aukščiausios kokybės prekės ženklo džiovyklą, kuri yra Laifen, gali prilygti net pačiai populiariausiai džiovyklei rinkoje – ji tikrai pateisins visus jūsų lūkesčius!

2.jpg

Greitai džiūstantis

Už efektyvų džiovyklės veikimą atsakingas bešepetėlis variklis, dirbantis 110 000 aps./min., kuris generuoja itin galingą oro srautą. Dėl to džiovinimas trunka vos 2-8 minutes, priklausomai nuo plaukų ilgio ir storio – net 2 kartus greičiau nei džiovinant tradiciniu plaukų džiovintuvu.

5.jpg

Blizgantys, sveiki plaukai

Sukurti plaukus dar niekada nebuvo taip paprasta! Retro modelis generuoja net 200 milijonų neigiamų jonų, kurie efektyviai apsaugo nuo statinio krūvio ir apsaugo plaukus nuo pažeidimų ir išsausėjimo. Dėl šio sprendimo jūsų plaukai bus glotnūs ir malonūs liesti. Be to, pažangi valdymo sistema matuoja oro temperatūrą daugiau nei 100 kartų per sekundę, todėl jums nereikės jaudintis, kad nudeginsite odą ar sugadinsite plaukus.

3.jpg

Pritaikyta skirtingiems naudotojų poreikiams

Priderinkite džiovintuvo veikimą pagal savo poreikius arba plaukų tipą. Galite rinktis iš 2 galimų temperatūros lygių – atitinkama LED žiedo spalva nurodys, kurį lygį pasirinkti. Raudona reiškia džiovinimą 80 ° C temperatūroje, o geltona - džiovinimą 50 ° C temperatūroje. Jis taip pat siūlo džiovinimą vėsiu oru, kurį rodo mėlyna spalva. Be to, paspaudus mygtuką 2 sekundes, įjungiamas cirkuliacijos režimas, kuris kaitaliojasi tarp šilto ir vėsaus oro srautų kas kelias sekundes.

4.jpg

Kompaktiškas dizainas

Retro Džiovintuvas išsiskiria ergonomišku ir lengvu dizainu – tik 407 g, todėl puikiai telpa rankoje ir nesukelia diskomforto bei nuovargio naudojimo metu. Puikiai tiks tiek namuose, tiek keliaujant – sėkmingai tilpsite į lagaminą ar kuprinę. Ilgas laidas ir patogūs mygtukai ant rankenos palengvins naudojimą. Jo garsumo lygis yra 59 dB, todėl jums nereikia jaudintis dėl erzinančio triukšmo.

1.jpg

Įtraukta

  • džiovintuvas
  • stiliaus patarimas
Gamintojas Laifen
Modelis Retro
Spalva Raudona
Variklio greitis 110 000 RPM
Tiekamo oro greitis 22 m/s
Vardinė įtampa 120V/230V
Vardinis dažnis 50/60Hz
Vardinė galia 1400 W (120 V) / 1600 W (230 V)
Matmenys 270 x 70 x 89 mm
Svoris 407 g
Garsumo lygis 59 dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas