Plaukų džiovintuvas ENCHEN AIR 2 Plus
Prekės kodas: 4072017002496

Plaukų džiovintuvas ENCHEN AIR 2 Plus

Prekės kodas: 4072017002496
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3341
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ENCHEN AIR 2 Plus plaukų džiovintuvas

Pavargote elektrifikuoti plaukus ir svajojate tik apie blizgančią šukuoseną be garbanos? Tai galite pasiekti su plaukų džiovintuvu ENCHEN AIR 2 Plus. Produktas išsiskiria galingu varikliu ir leidžia greitai išdžiovinti plaukus karštu ar vėsiu oru, nesukeliant per daug triukšmo. Dar daugiau – palaiko pastovią temperatūrą ir jonizuoja orą, todėl pabaigoje išgausite švelnių, glotnių plaukų efektą nenaudodami papildomos kosmetikos! Sulankstomas dizainas leis patogiai laikyti džiovintuvą arba pasiimti su savimi į beveik bet kurią kelionę.

1.jpg

Plaukai kaip išėjus iš salono

Dabar jūsų plaukai gali atrodyti taip, lyg juos ką tik sušukuotų stilistas! ENCHEN AIR 2 Plus jonizuoja orą, kai jis džiūsta, leisdamas milijonams neigiamų jonų nusėsti ant plaukų paviršiaus, todėl plaukai yra drėkinami, lygesni ir lengviau valdomi. Neigiami jonai neutralizuoja teigiamų poveikį, todėl plaukai nustoja elektrintis ir pagaliau gali atrodyti tobulai bet kurioje situacijoje.

9.jpg

Momentinis plaukų džiovinimas

Kodėl ENCHEN AIR 2 Plus toks efektyvus? Džiovintuvas turi galingą 1800 vatų variklį, kuris skleidžia galingą srovę, galinčią išdžiovinti plaukus per itin trumpą laiką. Be to, džiovintuvo antgalis sukasi 360°, todėl lengviau pasieksite kiekvieną sruogą. Išdžiovinti ilgus plaukus ir pasiekti sveikos bei sudrėkintos šukuosenos efektą iki pat galiukų užtrunka tik apie 5-10 minučių! Formavimo pabaigoje naudokite mygtuką Cool Shot – šaltas oras privers jūsų plaukus dar labiau žvilgėti!

6.jpg

Sausas, bet neperdžiūvęs

ENCHEN AIR 2 Plus plaukų džiovintuvas leis jums kasdien lengviau prižiūrėti plaukus ir pasirūpinti puikia jų būkle! Kaip tai įmanoma? Išmani sistema palaiko pastovią temperatūrą, o temperatūrai pakilus virš numatyto lygio, įrenginys automatiškai išsijungs. Toks sprendimas neleidžia džiovintuvui perkaisti, o svarbiausia – garantuoja, kad per aukšta temperatūra neišsausins ​​jūsų plaukų.

3.jpg

Papildomi patogumai

Verta atkreipti dėmesį į keletą detalių, dėl kurių ENCHEN AIR 2 Plus taip patogu naudotis. Specialiai sukurta oro įsiurbimo anga leidžia išvengti plaukų susipainiojimo, o dėl sulankstomo dizaino džiovintuvo transportavimas ir laikymas nesukels jums nė menkiausios problemos. Džiovintuvas yra tikrai lengvas (450 g) ir turi 1,8 metro laidą, kuris garantuos jums visišką komfortą džiovinant. Be to, naudojant aukštos kokybės medžiagas džiovykla yra saugi, o nudegimų rizika praktiškai nėra.

2.jpg

Įtraukta

  • Plaukų džiovintuvas x 1
  • Pakaitinis antgalis (koncentratorius) x 1
  • Naudojimo instrukcija x 1
Gamintojas ENCHEN
Modelis AIR 2 Plus
Svoris 450 g
Matmenys 162 x 80 x 252 mm (be antgalio) 187 x 80 x 252 mm (su antgaliu)
Vardinė galia 1800 W
Vardinė įtampa 220 V
Kabelio ilgis 1,8 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas