Plaukų džiovintuvas Coshare SuperFlow1 Pro (sidabras)
Prekės kodas: 059644

Plaukų džiovintuvas Coshare SuperFlow1 Pro (sidabras)

Prekės kodas: 059644
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7500
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Coshare SuperFlow1 Pro plaukų džiovintuvas (sidabrinis)

Plaukų džiovintuvas Coshare HD10E Pro yra nepakeičiama kasdienės plaukų priežiūros priemonė. 110 000 aps./min. variklio greitis kartu su 1600 vatų galia leis greitai išdžiovinti plaukus. Jis siūlo 3 pūtimo greičio ir 4 temperatūros nustatymus. Dėl jonizacijos technologijos naudojimo jūsų plaukai bus glotnūs, žvilgantys ir malonūs liesti. Jis taip pat stebina savo itin mažu tūriu, lengvu ir kompaktišku dizainu.

Coshare/HD10E-Pro-Silver/1

Momentinis džiovinimas

Dabar jums prireiks daug mažiau laiko pasiruošti išeiti! Už efektyvų džiovinimą atsakingas bešepetėlis variklis, kuris veikia iki 110 000 apsisukimų per minutę, užtikrindamas stiprų ir tolygų 70 m/s oro srautą. Dėl to ilgus plaukus išdžiovinsite mažiau nei per 3 minutes, o trumpus – vos per 2 minutes. Pažiūrėkite patys, kaip Coshare džiovintuvas gali pakeisti jūsų kasdienę plaukų priežiūros rutiną.

Coshare/HD10E-Pro-Silver/5

Rūpinimasis plaukais

Su Coshare plaukų džiovintuvu formuoti plaukus bus maloniau nei bet kada anksčiau! Įrenginys naudoja jonizacijos technologiją, kad sukurtų net 500 milijonų neigiamų jonų. Šis sprendimas padeda sumažinti slinkimą ir statiškumą, todėl plaukai tampa glotnūs, švelnūs ir paklusnūs. Taip pat nereikia jaudintis dėl galvos odos nudegimo – pažangus jutiklis stebi oro temperatūrą net 100 kartų per sekundę, kad išvengtų plaukų pažeidimų.

Coshare/HD10E-Pro-Silver/8

Pasirinkite iš galimų nustatymų

Coshare pasirūpino skirtingais vartotojų poreikiais. Džiovintuvas HD10E Pro leidžia pasirinkti iš 4 temperatūros nustatymų ir 3 greičio nustatymų. Tai leidžia puikiai pritaikyti jo veikimą pagal savo pageidavimus ir poreikius. Jūsų dispozicijoje yra šaltas, šiltas ir karštas oras, taip pat oro cirkuliacijos režimas. Tereikia paspausti tam skirtą mygtuką – atitinkama šviesos indikatoriaus spalva informuos apie pasirinktą režimą.

Coshare/HD10E-Pro-Silver/4

Sukurta galvojant apie vartotoją

Džiovintuvas stebina savo itin lengvu ir kompaktišku dizainu. Jo svoris yra tik 390 g, todėl galite patogiai formuoti plaukus nesijaudindami dėl nuovargio ar diskomforto. Taip pat galite lengvai sutalpinti jį į lagaminą ir pasiimti su savimi į atostogas! 2 metrų ilgio laidas suteiks dar daugiau judėjimo laisvės. Be to, jo garsumo lygis neviršija 57 dB, todėl galite jį naudoti nepriklausomai nuo dienos ar nakties laiko.

Coshare/HD10E-Pro-Silver/7

Papildomi priedai

Be džiovintuvo, taip pat rasite papildomų priedų, kurie palengvins formavimą, o jūsų plaukai atrodys fantastiškai! Difuzorius yra puikus aksesuaras turintiems natūraliai garbanotus plaukus, padedantis padidinti jų natūralų apimtį. Kita vertus, koncentratorius nukreipia karšto oro srovę į konkrečią plaukų vietą, todėl plaukus išdžiovinsite dar greičiau! Rinkinyje taip pat yra naujoviškas eterinis antgalis, kuris palieka plaukus žvilgančius, kvapnius ir švelnius liesti.

Coshare/HD10E-Pro-Silver/2

Įtraukta

  • plaukų džiovintuvas
  • essence žiedas
  • koncentratorius
  • diffuser
Gamintojas Coshare
Modelis HD10E
Spalva sidabras
Triukšmo lygis 55 dB
Svoris 370 g
Matmenys 24,9 × 8,5 × 6,9 cm
Variklio greitis 110 000 aps./min
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas