Plaukų džiovintuvas Coshare SuperFlow1 (baltas)
Prekės kodas: 052626

Plaukų džiovintuvas Coshare SuperFlow1 (baltas)

Prekės kodas: 052626
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6800
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Coshare HD10E plaukų džiovintuvas (baltas)

Coshare HD10E plaukų džiovintuvas yra nepakeičiama kasdienės plaukų priežiūros priemonė. 110 000 aps./min. variklio greitis kartu su 1600 vatų galia leis greitai išdžiovinti plaukus. Jis siūlo 3 pūtimo greičio ir 4 temperatūros nustatymus. Dėl jonizacijos technologijos naudojimo jūsų plaukai bus glotnūs ir malonūs liesti. Jis taip pat stebina savo itin mažu tūriu, lengvu ir kompaktišku dizainu. Jame taip pat yra naujoviškas eterinis antgalis, dėl kurio jūsų plaukai žvilga ir kvepia.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/4

Momentinis džiovinimas

Dabar jums prireiks daug mažiau laiko pasiruošti išeiti! Už efektyvų džiovinimą atsakingas bešepetėlis variklis, kuris veikia iki 110 000 apsisukimų per minutę, užtikrindamas stiprų ir tolygų oro srautą. Dėl to ilgus plaukus išdžiovinsite mažiau nei per 3 minutes, o trumpus – vos per 2 minutes. Pažiūrėkite, kaip Coshare džiovintuvas gali pakeisti jūsų kasdienę plaukų priežiūros rutiną.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/1

Rūpinimasis plaukais

Su Coshare plaukų džiovintuvu formuoti plaukus bus maloniau nei bet kada anksčiau! Įrenginys naudoja jonizacijos technologiją, kad sukurtų iki 500 milijonų neigiamų jonų. Šis sprendimas padeda sumažinti slinkimą ir statiškumą, todėl plaukai tampa glotnūs, švelnūs ir paklusnūs. Taip pat nereikia jaudintis dėl galvos odos nudegimo – pažangus jutiklis stebi oro temperatūrą net 100 kartų per sekundę, kad išvengtų plaukų pažeidimų.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/5

Pasirinkite iš galimų nustatymų

Coshare pasirūpino skirtingais vartotojų poreikiais. Plaukų džiovintuvas HD10E leidžia pasirinkti iš 4 temperatūros ir 3 greičio nustatymų. Tai leidžia puikiai pritaikyti jo veikimą pagal savo pageidavimus ir poreikius. Jūsų dispozicijoje yra šaltas, šiltas ir karštas oras, taip pat oro cirkuliacijos režimas. Tereikia paspausti tam skirtą mygtuką – atitinkama šviesos indikatoriaus spalva informuos apie pasirinktą režimą.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/2

Sukurta galvojant apie vartotoją

Džiovintuvas stebina savo itin lengvu ir kompaktišku dizainu. Jo svoris yra tik 390 g, todėl galite patogiai formuoti plaukus nesijaudindami dėl nuovargio ar diskomforto. Taip pat galite lengvai sutalpinti jį į lagaminą ir pasiimti su savimi į atostogas! 2 metrų ilgio laidas suteiks dar daugiau judėjimo laisvės. Be to, jo garsumo lygis neviršija 57 dB, todėl galite jį naudoti nepriklausomai nuo dienos ar nakties laiko.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/3

Rinkinyje

  • džiovintuvas
  • eterinis patarimas
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas Coshare
Modelis HD10E
Spalva Balta
Vardinė galia 1600 W
Variklio greitis 110 000 RPM
Oro greitis 70 m/s
Neigiami jonai 500 milijonų
Putimo greičių skaičius 3
Temperatūros diapazonų skaičius 4
Garsumo lygis 57 dB
Svoris 390 g
Matmenys 249 x 85 x 69 mm
Kabelio ilgis 2 m
Vardinė įtampa 230V
Vardinis dažnis 50 Hz
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas