Pensofal Magnifiqa Diamond Pro rinkinys 9vnt 6920
Prekės kodas: 5-PEN 6920
Pensofal Magnifiqa Diamond Pro rinkinys 9vnt 6920

Pensofal Magnifiqa Diamond Pro rinkinys 9vnt 6920

Prekės kodas: 5-PEN 6920
Pensofal Magnifiqa Diamond Pro rinkinys 9vnt 6920
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
22240
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Įdėkite 9 puodus ir keptuves iš aliuminio, didelio storio, su nepridegančia viduje skaidria danga, sustiprinta deimantų milteliais, ir nepridegančia, nekeičiama išorine danga, kad būtų geriau atsparūs įbrėžimams ir trinčiai. Bakelito minkštos rankenos. Patentuotas nerūdijančio plieno dvigubas dugnas plokščiu paviršiumi, tinkantis visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines.
 
Sudėtis:
 
  • Aukšta keptuvė Ø 20 cm
  • Aukšta keptuvė, Ø 26 cm
  • Pastasì Baby Ø 16 cm talpa 1,5 lt su košimo dangteliu
  • PastaSì Family Ø 20 cm talpa 5 lt su košimo dangčiu
  • Puodas su 2 rankenomis Ø 20 cm
  • Aromatinis dangtis Ø 20 cm
  • Aromatinis dangtis Ø 26 cm
Patekę į istoriją, kuriame ateitį
Koks yra kiečiausias žinomas natūralus mineralas? Deimantas.
 
Šiuo klausimu gimė „Pensofal R&D“ komandos idėja sukurti nepridegančią dangą didžiausio atsparumo savybėms, įgyvendinant išskirtinį „Diamond Pro“. sustiprintas deimantų milteliais, 9 sluoksniai, be PFOA. Magnifiqa kolekcija atspindi tinkamą tradicijų ir naujovių derinį.
Joje sujungiama klasikinė žalvario praktiškos nepridegančios, nepakeičiamos išorinės dangos išvaizda ir stebinantis vidinės dangos deimantų optinis efektas. Dėl išskirtinio patentuoto dvigubo ir kaltinio dugno plokščiu paviršiumi „FULL INDUCTION“ Magnifiqa kolekcija tinka visų tipų kaitlentėms, įskaitant ir indukcines. Magnetinis nerūdijančio plieno dvigubas dugnas pritvirtinamas prie keptuvės korpuso, kai į keptuvės korpusą patenka metaliniai antgaliai, dėl kurių neįmanoma atsiskirti, o šiluma iš dugno į vidų yra vienoda.
Nuolatinių technologinių tyrimų rezultatas, mūsų patentuota sistema su platesniu plokščiu kontaktiniu paviršiumi skiriasi nuo rinkoje įprastų pradurtų dugnų ir garantuoja geresnes, net iki 30%, šilumos perdavimo ir greičio charakteristikas. Ergonomiškos ir nuo degimo apsaugotos rankenos pagamintos iš nerūdijančio plieno, todėl kolekciją galima naudoti orkaitėje. Kniedžių galvutės, taip pat iš nerūdijančio plieno, yra nekeičiamos ir yra antioksidacinės, net jei jos naudojamos indaplovėje. Magnifiqa kolekcija tinka žmonėms, netoleruojantiems sunkiųjų metalų.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas