Pečių krepšys PGYTECH OneGo Solo V2 6L (Obsidian)
Prekės kodas: 062977

Pečių krepšys PGYTECH OneGo Solo V2 6L (Obsidian)

Prekės kodas: 062977
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PGYTECH OneGo Solo V2 6L nuotraukų krepšys ant pečių (juodas).

Palengvinkite svarbiausios fotografavimo įrangos gabenimą. PGYTECH OneGo Solo V2 pečių krepšys tikrai patiks fotografijos entuziastams – jame funkcionalumas derinamas su minimalistiniu, stilingu dizainu. Jis pagamintas iš patvarios PU dengtos medžiagos, todėl yra labai patvarios ir atsparios purslams. Plati anga leidžia patogiai pasiekti viduje esančius prietaisus, o daugybė kišenių ir skyrių leidžia puikiai organizuoti erdvę.

8.jpg

Patogi prieiga prie įrangos

Naudodami PGYTECH, jums nereikia jaudintis, kad praleisite galimybę nufotografuoti tobulą kadrą. OneGo Solo V2 fotokrepšys atsidaro labai plačiai, todėl greitai rasite ir išsitrauksite reikiamą įrangą. Tai puikiai tinka fotografams, kurie dažnai dirba lauke!

7.jpg

Optimalus erdvės organizavimas

OneGo Solo V2 krepšys padės tinkamai sutvarkyti erdvę ir išlaikyti tvarką. Jame yra daug kišenių ir skyrių, kuriuose galite laikyti reikiamus laidus, maitinimo blokus, baterijas ir net savo iPad. 6L modelyje tilps arba fotoaparatas ir 2 objektyvai, arba DJI Mini, Mavic ar Air dronas su reikalingais priedais. Taip pat yra 2 specialūs „pasidaryk pats“ skirstytuvai, su kuriais galite lengvai pritaikyti krepšio vidų – susidėliokite jį taip, kaip norite!

3.jpg

Praktiškos kišenės

Norite po ranka turėti atsarginių baterijų? Jokių problemų – OneGo Solo V2 krepšys turi keletą mažų kišenių, kurios puikiai tinka joms laikyti. Taip pat rasite spalvingų ženkliukų (žalių ir raudonų), kurie gali veikti kaip atsuktuvai. Naudokite juos akumuliatoriaus įkrovos lygiui pažymėti! Taip pat yra vietos rašikliui, magnetinei kišenei, kurioje, be kita ko, galima laikyti kabelius ar standžiuosius diskus, taip pat tinklinės kišenės filtrams arba kompiuterio pelei.

2.jpg

Tvirta konstrukcija

Aukštos kokybės PU dengtų medžiagų dėka krepšys yra labai patvarus ir atsparus pažeidimams, pavyzdžiui, įbrėžimams. Taip pat nebijo purslų. Tai reiškia, kad transportuojant nereikia jaudintis dėl įrangos saugumo! Negana to, krepšys aprūpintas patvariais užtrauktukais, kurie išsiskiria itin ilgu tarnavimo laiku ir garantuoja sklandų veikimą. Taip pat yra speciali kilpa, apsauganti nuo vagystės.

6.jpg

Dar daugiau patogumų

OneGo Solo V2 turi specialią sagtį, kuri leidžia greitai reguliuoti dirželio ilgį. Taip pat galite laisvai nešioti ant kairiojo arba dešiniojo peties. Jo papildomas privalumas – minkštas EVA padas, kuris sumažina spaudimą ir suteikia didesnį komfortą. Be to, dėl praktiškos rankenos krepšį lengva neštis, o rankinės apačioje esantys dirželiai leidžia patogiai gabenti papildomą įrangą, pavyzdžiui, trikojį. Taip pat yra maža „AirTag“ kišenė, sulankstoma vandens buteliuko kišenė ir priekinis skyrius su užtrauktuku, kuris idealiai tinka išmaniesiems telefonams, mokėjimo kortelėms ar raktams laikyti.

9.jpg

Įtraukta

  • Krepšys
  • A skyrius x2
  • Priedų dirželis x2

GamintojasPGYTECH
PavadinimasOneGo Solo V2
SpalvaJuoda
Talpa6 l
Svoris0,65 kg
Vidiniai matmenys1_30_1_2010x20 Išoriniai matmenys390 x 220 x 140 mm
Dirželio ilgis50-150 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas