Oro siurblys Cycplus A8
Prekės kodas: 9-065094
Oro siurblys Cycplus A8

Oro siurblys Cycplus A8

Prekės kodas: 9-065094
Oro siurblys Cycplus A8
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4496
58,39 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Cycplus A8 elektrinis pripūtimas

Neleiskite, kad oro trūkumas padangose ​​sugadintų jūsų planus. Elektrinis pripūtimas Cycplus A8 leis pasiruošti įvairioms aplinkybėms! Jis siūlo kelis darbo režimus ir maksimalų 150 psi slėgį. Dėl metalinio korpuso jis yra labai patvarus ir efektyviai išsklaido šilumą, o 172,9 x 65 mm matmenys ir tik 461 g svoris leidžia jį lengvai transportuoti. Komplekte taip pat yra rutulinis siurblio antgalis ir praktiškas nešiojimo dėklas.

Jums reikalingas siurblys

A8 siūlo 4 numatytuosius siurbimo režimus – dviratį, motociklą, automobilį ir kamuolį. Taip pat galite rankiniu būdu įvesti pasirinktus nustatymus! Dėl maksimalaus 150 psi / 10,3 baro slėgio prietaisas idealiai tinka daugeliui padangų tipų. Dabartinę slėgio vertę galima patikrinti integruotame ekrane. Be to, pripūtus padangą iki norimo lygio, pripūtimas automatiškai nustos veikti.

Apgalvotas dizainas

Metalinio korpuso ir specialių ventiliacijos angų dėka pripūtimas puikiai išsklaido šilumą. Nebus per karšta! Be to, išmanusis lustas stebi slėgį, kurio matavimo tikslumas siekia iki 0,1 baro. Prietaisas taip pat išsiskiria dideliu patvarumu ir labai žemu triukšmo lygiu.

Galinga baterija

Cycplus A8 siurblys aprūpintas didelio našumo baterija su dviem elementais (kiekvienas po 2600 mAh). Dėl to jis užtikrina stebėtinai ilgą veikimo laiką. Visiškai įkrautas jis leidžia automobilio padangą pripūsti apie 4 kartus, kalnų dviračio padangą apie 18 kartų, o krepšinio – apie 40 kartų. Gaminys taip pat palaiko QC 3.0 greitąjį įkrovimą – užtrunka tik apie 2 valandas, kol vėl būsite pasiruošę veikti!

Patogus veikimas

Patogų siurblio valdymą užtikrina lengvai pasiekiamose vietose esantys mygtukai. Dar daugiau, prietaisas yra labai lengvas ir patogus – jis sveria tik 461 g, todėl gali lydėti beveik visur. Pasiimkite jį į kitą kelionę dviračiu ir būkite tikri, kad niekas jūsų nenustebins! Gaminyje taip pat yra įmontuotas LED apšvietimas – jį nesunkiai naudosite net sutemus.

Įtraukta

  • Siurblys
  • Oro žarna
  • Antgalis rutuliams siurbti
  • Vožtuvo keitiklis
  • USB-C įkrovimo laidas
  • Dėklas
  • Naudojimo vadovas

GamintojasCycplus
ModelisA8
Baterija2x2600 mAh
Darbo srovė1-6 A
Įkrovimas prievadasUSB-C
Įkrovimo laikasApytiksl. 2 h
Maks. slėgis150 psi
MedžiagaMetalas
Matmenys36 x 65 x 172,9 mm
Svoris461 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas