Oro gruzdintuvė LEACCO AF020
Prekės kodas: 9-050827
Oro gruzdintuvė LEACCO AF020

Oro gruzdintuvė LEACCO AF020

Prekės kodas: 9-050827
Oro gruzdintuvė LEACCO AF020
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7273
89,79 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

LEACCO 4.5L 1050W neriebi oro gruzdintuvė AF020

Air Fryer yra puikus sprendimas žmonėms, kurie nori sumažinti suvartojamų riebalų kiekį, tačiau neaukodami jų mėgstamiausias maistas! Oro gruzdintuvė Leacco AF020 leidžia paruošti skanius ir sveikus patiekalus naudojant karštą orą. Jis leidžia rinktis iš iki 8 darbo režimų, todėl nesunkiai pritaikysite jo veikimą pagal savo poreikius. Didelis langas leis patogiai valdyti gaminimo procesą, o jutiklinis skydelis palengvins įrenginio valdymą. Jo valymas jums nebus iššūkis – atskirus komponentus galėsite plauti be problemų net indaplovėje. Pasiduokite kulinariniams eksperimentams ir sužinokite, kiek skanių patiekalų galite paruošti sveikai ir efektyviai!

Gaminimas kontroliuojamas

Sumanus „Air Fryer“ dizainas su dideliu langu leidžia stebėti maisto ruošimo procesą. Dabar galite stebėti, kaip jūsų mėgstami patiekalai įgauna aukso spalvą, neatidarę dangčio. Integruotas ekranas palengvins įrenginio valdymą. Iš jo galėsite patogiai keisti temperatūrą ir laiką arba rinktis iš galimų gaminimo režimų. Be to, jo talpa yra 4,5 l , todėl galėsite sėkmingai paruošti patiekalą visai šeimai.

Jūsų pagalbininkas virtuvėje

AF020 turi net 8 gaminimo režimus, kurie leidžia ruošti įvairius patiekalus. Nesvarbu, ar norite kepti bulvytes, kepti vištieną, kepti daržoves ant grotelių, ar pasigaminti skanų desertą – su Leacco Air Fryer galite paruošti beveik bet kokį patiekalą! Taip pat galite jį naudoti maistui atitirpinti arba pašildyti. Be to, specialios rankenėlės pagalba galite laisvai reguliuoti temperatūrą 40°C-200°C diapazone.

Sveikas maistas akimirksniu

Dabar galite mėgautis mėgstamų patiekalų skoniu nesijaudindami dėl kalorijų pertekliaus. „Air Fryer“ naudoja karšto oro cirkuliaciją, kad būtų lengviau paruošti sveikesnius patiekalus. Taip jūsų bulvytės išliks auksinės ir traškios išorėje, o viduje – sultingos. Mėgstate ant grotelių keptas daržoves? Oro gruzdintuvė AF020 puikiai susidoros ir su šia užduotimi, suteikdama patrauklią išvaizdą ir išskirtinį skonį, nereikės įpilti daug aliejaus.

Įtraukta:

  • orinė gruzdintuvė
  • traškinimo lėkštė
  • instrukcijos vadovas

GamintojasLeacco
ModelisAF020
SpalvaPilka
Matmenys312 x 372 x 354 mm
Talpa4,5 l
Temperatūra40°C–200°C
Įvesties srovė220V, 50/60 Hz,
Vardinė galia1050 W
Greitis2500±200 aps./min.
Svoris4,5 kg
MedžiagaNelipni keraminė danga
Režimų skaičius8
Maitinimo laido ilgis900 mm
Šildymo būdasŠildymas vamzdis
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas