Oro gruzdintuvė LEACCO AF018
Prekės kodas: 054981

Oro gruzdintuvė LEACCO AF018

Prekės kodas: 054981
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8000
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

LEACCO 5.5L 1200W neriebi gruzdintuvė AF018

Neriebi gruzdintuvė LEACCO AF018 yra puikus sprendimas sveiko maisto gaminimo entuziastams. Didelę 5,5 litro talpą ir 1200 W galią siūlantis prietaisas užtikrina ne tik efektyvumą, bet ir universalumą ruošiant mėgstamus patiekalus. Įrengtas šiuolaikinėmis technologijomis, tokiomis kaip 3D karšto oro cirkuliacija ir 360° vaizdas, garantuoja puikius rezultatus naudojant minimalų riebalų kiekį. Be to, dėl lengvo valymo ir intuityvaus valdymo jis puikiai tinka bet kurioje virtuvėje.

3.jpg

3D karšto oro cirkuliacija

Leacco AF018 gruzdintuvė turi 3D karšto oro cirkuliacijos technologiją. Taip maistas iškepa tolygiai, užtikrinamas traškumas išorėje, o vidus išlieka minkštas. Dėl šios savybės kiekvienas patiekalas tampa ne tik skanus, bet ir sveikas, todėl sumažėja papildomų riebalų poreikis.

1.jpg

Skaidrumas ir kontrolė

Naudodami 360° vaizdo funkciją, vartotojai gali apžiūrėti indą iš visų pusių neatidarę prietaiso. Taip ne tik lengviau stebėti gaminimo procesą, bet ir išvengiama šilumos nuostolių, o tai labai svarbu siekiant optimalių rezultatų.

9.jpg

Paprastas valymas ir saugumas

Iš borosilikatinio stiklo pagamintas krepšelis yra ne tik saugus maistui, bet ir lengvai valomas. Galima plauti indaplovėje ir neslidus, stabilus pagrindas dar labiau padidina gruzdintuvės patogumą.

2.jpg

Iš anksto nustatytos programos ir "pasidaryk pats" režimas

Leacco AF018 gruzdintuvė siūlo šešis iš anksto užprogramuotus režimus įvairiems maisto produktams, įskaitant krevetes, kepsnius, bulvytes, sparnelius, žuvį ir kt. Įrenginys taip pat siūlo rankinį (pasidaryk pats) režimą pagal individualius pageidavimus. Tai leidžia eksperimentuoti su skirtingais receptais ir užtikrinti lengvą ir intuityvų valdymą.

5.jpg

Inovatyvus dizainas ir funkcionalumas

Įrenginys išsiskiria šiuolaikišku dizainu ir intuityviais valdymo mygtukais, todėl juo lengva naudotis įvairiomis funkcijomis. Speciali kepimo grotelių konstrukcija ir karščiui atspari krepšelio rankena suteikia papildomo funkcionalumo ir saugumo naudojimo metu.

2.jpg

ManufacturerLEACCO
ModelAF018
ColorBlack
Capacity5.5L
Dimensions297 x 284 x 365mm
Temperature range40°-200°
Time range1-60min
Power1200W
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas