Oro gruzdintuvė LEACCO AF017
Prekės kodas: 9-048975
Oro gruzdintuvė LEACCO AF017

Oro gruzdintuvė LEACCO AF017

Prekės kodas: 9-048975
Oro gruzdintuvė LEACCO AF017
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8722
100,25 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Air Fryer LEACCO AF017

Leacco AF017 yra naujoviška oro gruzdintuvė, leidžianti sveikai gaminti mėgstamus patiekalus. Jis suteikia 1500 vatų galią, o jo talpa siekia net 8 litrus, todėl galėsite sėkmingai paruošti patiekalą keliems žmonėms. Jis siūlo 10 skirtingų režimų, suteikiančių jums laisvę gaminti skanius patiekalus. Taip pat galite pasirinkti iš kelių gaminimo funkcijų, įskaitant šildymą, atitirpinimą ir kt. Net pradedantiesiems gali susidoroti su jo veikimu.

Leacco/AF017/1

Sveikas gaminimas

Leacco AF017 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori mėgautis savo mėgstamų patiekalų skoniu rūpindamiesi savo sveikata. Dėl pažangios karšto oro cirkuliacijos technologijos jūsų mėgstami patiekalai išliks traškūs ir sultingi, o juose bus mažiau riebalų. Dabar galite mėgautis mėgstamų bulvyčių, vištienos ar daržovių skoniu nesijaudindami dėl riebalų pertekliaus.

Leacco/AF017/7

10 gaminimo režimų

Dabar nepamirštami skonio pojūčiai yra po ranka! „Air Fryer“ leidžia pasirinkti iš iki 10 skirtingų gaminimo režimų, kad galėtumėte gaminti sveikus ir skanius patiekalus. Ar svajojate apie sultingą ir minkštą vištienos vidų? Kaip apie auksines, traškias bulvytes? Su Air Fryer Leacco nesunkiai paruošite šiuos ir daugelį kitų skanių patiekalų. Būkite kūrybingi virtuvėje ir atraskite naujų, sveikesnių būdų savo mėgstamiems patiekalams ruošti!

Leacco/AF017/3

Papildomos funkcijos

Oras Keptuvė leis gaminti lengviau nei bet kada anksčiau! Prietaisas turi keletą praktiškų funkcijų, kurios leis jums visiškai valdyti savo patiekalus. Atitirpinimo funkcija leis greitai ir efektyviai atitirpinti šaldytus maisto produktus prieš ruošiant valgį. Jei reikia, kad maistas būtų šiltas, šilto palaikymo režimas užtikrins, kad patiekalas išliks karštas ir paruoštas patiekti net ir po ilgo laiko. Norite pašildyti anksčiau paruoštus patiekalus? Pakaitinimo funkcija išlaikys juos puikiai šiltus! Taip pat galite naudotis pašildymo funkcija ir veikimo grafiku.

Leacco/AF017/5

Pažangus jutiklinis skydelis

Prietaiso valdymas kad tau nebūtų sunkumų. Jame yra intuityvus jutiklinis skydelis, todėl naudoti oro gruzdintuvą paprasta ir malonu. Su juo galite reguliuoti temperatūrą ir gaminimo laiką, keisti režimus, nustatyti darbo grafikus arba sustabdyti veikimą.

Leacco/AF017/2

Gamintojas Leacco
Modelis AF017
Matmenys 340 x 410 x 300 mm
Svoris 10 kg
Talpa 8 l
Vandens indo talpa 350 ml
Galingumas 1500 W
Vardinė įtampa 110–240 V, 50/60 Hz
Temperatūra 40-200°
Valdymas Jutiklinis skydelis
Medžiaga Anglinis plienas su nelimpančia danga
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas