Oro gruzdintuvė LEACCO AF016
Prekės kodas: 9-048974
Oro gruzdintuvė LEACCO AF016

Oro gruzdintuvė LEACCO AF016

Prekės kodas: 9-048974
Oro gruzdintuvė LEACCO AF016
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
14015
173,02 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Air Fryer LEACCO AF016

Mėgaukitės skaniais ir sveikais patiekalais su Leacco oro gruzdintuvu AF016! Dėl pažangios 360° karšto oro cirkuliacijos sistemos jūsų maistas visada iškeps tolygiai. Jis siūlo iki 16 gaminimo režimų, suteikiančių neribotas galimybes kulinariniams eksperimentams. Specialiai sukurtas dizainas su dideliu langu ir jutikliniu skydeliu palengvins naudojimą. Jis taip pat išsiskiria savo 14 litrų talpa, todėl nesunkiai paruošite patiekalą visai šeimai ar pakviestiems svečiams!

LEACCO/AF016/1

Skanus ir mažas -kaloringas maistas per kelias akimirkas

Sveikas maistas niekada nebuvo toks paprastas! „Air Fryer“ naudoja pažangią 360° karšto oro cirkuliacijos sistemą, kuri užtikrins, kad jūsų maistas būtų tolygiai iškepęs iš visų pusių. Tai padės pasiekti puikų traškumą išorėje, o viduje išlaikys sultingumą ir skonį. Prietaisas taip pat leidžia reguliuoti gaminimo laiką ir temperatūrą plačiame diapazone nuo 40°C iki 200°C, todėl galėsite visiškai kontroliuoti maisto ruošimo procesą. Su Leacco Air Fryer kiekvienas valgis taps tikra švente gomuriui.

LEACCO/AF016/2

16 gaminimo režimų neribotam kūrybiškumui

Gaukite dar daugiau pasirinkimų naudodami oro gruzdintuvą! AF016 leidžia pasirinkti iš iki 16 gaminimo režimų. Nesvarbu, ar norite kepti, kepti, kepti ant grotelių ar net džiovinti vaisius, ar atitirpinti mėsą, „Leacco“ oro gruzdintuvėje yra viskas, ko jums reikia. Taigi galite greitai ir patogiai iškepti pyragą, sultingą vištieną, traškias bulvytes, skanią picą ar paruošti spragėsių – visa tai viename prietaise. Be to, prietaisas siūlo šilto palaikymo režimą, kuris leis patiekalus patiekti visada tinkamos temperatūros.

LEACCO/AF016/3

Apgalvotas dizainas – paprasta veikimas

Air Fryer nustebins ne tik savo funkcionalumu, bet ir kruopščiai apgalvotu dizainu. Jame yra didelis langas, kuris leis stebėti gaminimo procesą neatidarius dangčio. Jo talpa siekia net 14 litrų – todėl jums nereikės jaudintis dėl vietos trūkumo ar poreikio gaminti porcijomis – „Air Fryer“ talpins viską, ko jums reikia. Integruotas ekranas palengvins naudojimąsi įrenginiu. Jo pagalba galite lengvai reguliuoti laiką ar temperatūrą, taip pat pakeisti gaminimo režimą. Taip pat be problemų išlaikysite švarą.

LEACCO/AF016/4

Įtraukta

  • orinė gruzdintuvė
  • krepšelis
  • lašėjimo padėklas
  • grotelės
  • šakutė
  • grotelių žnyplės
Gamintojas Leacco
Modelis AF016
Spalva Juoda
Talpa 14 l
Darbo temperatūra 40-200°C
Valdymas Liesti skydelis
Matmenys 380x330x370 mm
Vardinė įtampa 110-240V / 50-60 Hz
Gala 1700 W
Svoris 10 kg
Šildymo būdas Šildymo vamzdžio oro cirkuliacija 360°
Medžiaga Nerūdijantis plienas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas