Oro gruzdintuvė Deerma DEM-KZ130W
Prekės kodas: 054114

Oro gruzdintuvė Deerma DEM-KZ130W

Prekės kodas: 054114
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Deerma DEM-KZ130W be aliejaus gruzdintuvė

Deerma DEM-KZ130W yra didelės 5,5L talpos keptuvė be riebalų, kurioje galite paruošti net visą vištieną. Prietaisas siūlo 6 programas, kuriose temperatūra ir gaminimo laikas yra parinktos pagal maisto rūšį. Taip pat galite juos keisti savo nuožiūra. Keptuvė leidžia matyti visą procesą dėka įmontuoto stiklo – nebereikia nei atidaryti, nei išjungti įrenginio norint patikrinti maisto būklę. Kitas privalumas – automatinio kepimo laiko planavimas iki 24 valandų iš anksto.

12Deerma/DEM-KZ130W/2

Erdvi kamera

Deerma DEM-KZ130W keptuvė be aliejaus leidžia vienu metu paruošti visą vištieną, visą žuvį, du kepsnius, 8 sparnelius arba 4 saldžiąsias bulves. DEM-KZ130W sutaupykite daug laiko valymui ir paruošimui. Virimo paviršius yra atskiras elementas, todėl jį labai lengva ir greitai nuvalyti, todėl galite praleisti daugiau laiko darydami tai, kas jums patinka.

12Deerma/DEM-KZ130W/6

Suplanuokite savo maistą iš anksto

Naudodami gaminimo planavimo funkciją, visus ingredientus galite sudėti į prietaisą ryte ir nustatyti laiką, kada patiekalas turi būti paruoštas. Įrenginys pradės veikti atitinkamai anksčiau nei nustatytas laikas, todėl galėsite laiku pasimėgauti karštu patiekalu. Planuojate susirinkimą? Deerma gruzdintuvė puikiai tiks ir šiuo atveju – sudėkite visus ingredientus, nustatykite vakarėlio laiką ir esate pasiruošę! Skanūs patiekalai bus paruošti valgyti tada, kai norėsite.

12Deerma/DEM-KZ130W/5

6 Įvairios programos

Deerma DEM-KZ130W yra su 6 iš anksto nustatytomis programomis su iš anksto nustatytomis temperatūromis ir atitirpinimo, bulvyčių, sparnelių, jūros gėrybių, kepsnių ir blynų kepimo programomis, todėl patiekalo paruošimas yra paprastas. Viskas daroma nepridedant jokių papildomų riebalų, todėl lengviau išlaikyti skanią mitybą. Norite patys nustatyti konkrečius parametrus? Jokių problemų, smagiai eksperimentuokite virtuvėje!

12Deerma/DEM-KZ130W/9

Jūsų saugumo užtikrinimas

Deerma DEM-KZ130W yra 1300 W be aliejaus gruzdintuvė, kuri uždaroje grandinėje naudoja cirkuliuojantį karštą orą, kad paruoštų jums skanų maistą. Jūsų saugumui užtikrinti, įrenginyje yra dinamiška NTC temperatūros kontrolė ir rankena, apsauganti nuo nudegimų, todėl juo naudotis yra dar maloniau. Be to, gruzdintuvėje yra mygtukai, skirti keisti temperatūrą, nustatyti kepimo uždelsimo laiką, pasirinkti meniu, jį įjungti ir išjungti.

12Deerma/DEM-KZ130W/11

Į rinkinį įtraukta:

  • Fryer
  • Pan
  • Instrukcijų vadovas
  • Garantijos kortelė
Gamintojas Deerma
Modelis DEM-KZ130W
Vardinė galia 1300W
Vardinė įtampa 220-240V~
Dažnis 50-60Hz
Didžiausia talpa 5,5L
Temperatūros diapazonas 80-200°C
Laiko diapazonas 1-60min
Matmenys 63 x 281 x 330 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas