Orico Type-C 6in1 HUB daugiafunkcė prijungimo stotis (pilka)
Prekės kodas: 9-041606

Orico Type-C 6in1 HUB daugiafunkcė prijungimo stotis (pilka)

Prekės kodas: 9-041606
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1868
25,95 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6 viename prijungimo stoties HUB (pilka).

Palengvinkite savo kasdienį darbą. Orico 6 viename prijungimo stotelėje yra 6 prievadai – 3x USB 3.0, HDMI, GigE ir USB-C PD, kuriuos galite lengvai naudoti vienu metu. Jis siūlo aukštos kokybės 4K@30Hz vaizdo įrašą ir greitą PD įkrovimą su iki 100 vatų galia. Tai taip pat leidžia perduoti duomenis 5 Gbps greičiu. Jis yra ypač lengvas ir kompaktiškas, todėl galite jį pasiimti su savimi bet kur.

7.jpg

Padidinkite panardinimo lygį

Dabar galite patogiai žiūrėti savo mėgstamus filmus dideliame ekrane. Adapteris leidžia rodyti vaizdą, pavyzdžiui, televizoriuje ar projektoriuje. Galite mėgautis krištolo skaidrumo ir daug detalių 4K@30Hz kokybės vaizdu. Hubas puikiai tiks ne tik namuose, bet ir darbe ar universitete.

6.jpg

Greitas įkrovimas ir duomenų perdavimas

Prijungimo stotelė leis greitai atkurti išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar net nešiojamojo kompiuterio maitinimą. Jis siūlo greitą PD įkrovimą, kurio galia siekia net 100 W. Tačiau tai dar ne viskas! Naudodami USB 3.0 prievadą galite greitai perkelti failus iki 5 Gbps greičiu.

2.jpg

Platus suderinamumas

Suderinamumo problemos liko praeityje! Adapteris suderinamas su įvairiais įrenginiais, kuriuose yra USB-C prievadas. Jį, be kita ko, naudosite planšetinio kompiuterio galimybių didinimui – sėkmingai galėsite prijungti pelę ar klaviatūrą. Taip pat puikiai tiks perkeliant failus iš „flash drive“ į išmanųjį telefoną. Jis veikia su Windows, Linux, Mac OS, Android ir iOS sistemomis.

4.jpg

Patogus vartotojui

Dėl lengvo ir patogaus dizaino stebulė puikiai tinka keliaujant. Jis lengvai tilps į jūsų krepšį ar kuprinę, todėl galėsite pasiimti su savimi bet kur. Be to, adapteris pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, kuris efektyviai išsklaido šilumą. Be to, jame yra mėlynos šviesos indikatorius, kuris informuoja apie įrenginio būseną.

1.jpg
Gamintojas Orico
Modelis PW11-6PR-GY-EP
Spalva Pilka
Medžiaga Aliuminio lydinys + ABS
Matmenys 92 x 44,4 x 17 mm
Kabelio ilgis 0,2 m
HDMI prievadas 4K@30Hz
Įkrovimo galia PD 100W
Perdavimo greitis 5 Gbps
Suderinamumas Windows / Linux / Mac OS / Android
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas