Orico NSN-C1-GY-BP nešiojamojo kompiuterio stovas (pilkas)
Prekės kodas: 043484

Orico NSN-C1-GY-BP nešiojamojo kompiuterio stovas (pilkas)

Prekės kodas: 043484
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1733
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Orico NSN-C1-GY-BP nešiojamojo kompiuterio stovas (pilkas)

Dabar galite mėgautis didesniu komfortu dirbdami, ieškodami informacijos internete ar žiūrėdami filmus. Orico nešiojamojo kompiuterio stovas suteiks komfortą, apie kurį svajojate, ir išvengsite nugaros skausmų! 7 pakopų aukščio reguliavimas leidžia optimaliai pritaikyti jį pagal savo poreikius, o speciali anga užtikrina geresnį šilumos išsklaidymą. Tuo pačiu metu gaminys yra lengvas ir nešiojamas, tačiau patvarus.

4.jpg

7 pakopų aukščio reguliavimas

Pritaikykite stovą pagal savo poreikius. Gaminys leidžia 7 etapais reguliuoti aukštį 9,6–16,4 cm diapazone. Dėl to sėkmingai pastatysite jį taip, kad žiūrėtumėte į nešiojamojo kompiuterio ekraną tinkamu kampu ir išvengtumėte lenkimo, taigi ir galimo nugaros skausmo.

2.jpg

naudojimo daug

Nešiojamojo kompiuterio stovas siūlo platų pritaikymo spektrą. Sėkmingai naudosite jį darbe – jo dėka savo nešiojamąjį kompiuterį pastatysite taip, kad užtikrintumėte komfortą daugelį darbo valandų. Taip pat galėsite patogiai žiūrėti filmus ir serialus. Ar jums patinka mankštintis ir tuo pačiu metu žiūrėti mokymo pamokas? „Orico“ prekės ženklo stendas taip pat padės jums tai padaryti!

3.jpg

Sukurta jūsų įrenginiams

Ar naudojate nešiojamąjį kompiuterį darbe? O gal dažnai žiūrite vaizdo įrašus planšetiniame kompiuteryje? Orico prekinio ženklo stendas jums tikrai pravers! Produktas gali valdyti daugumą populiarių rinkoje esančių įrenginių. Jis pagamintas iš patvaraus ABS plastiko, todėl lengvai tilps tiek planšetiniai, tiek nešiojamieji kompiuteriai.

9.jpg

Neprilygstamas stabilumas

Stovas sukurtas taip, kad jūsų įrenginiams būtų neprilygstamas stabilumas. Apatinėje pusėje esančios neslystančios pagalvėlės užtikrina, kad jis neslystų jūsų stalo ar stalo paviršiumi. Jie taip pat apsaugo vietą, kur turėtumėte padėti savo nešiojamąjį kompiuterį, ir apsaugo jį nuo galimo kritimo.

1.jpg

Efektyvus šilumos išsklaidymas

Ar nerimaujate, kad nešiojamasis kompiuteris gali perkaisti? Nebūk! Kruopščiai apgalvota stovo konstrukcija ir karščiui atsparaus ABS plastiko naudojimas užtikrina geresnį, efektyvesnį šilumos išsklaijimą. Dabar galite be rūpesčių dirbti, žiūrėti filmus ir žaisti net pačius dinamiškiausius žaidimus.

5.jpg

Jis gali jus lydėti beveik visur

Ar vykstate atostogauti ar į komandiruotę? O gal norite stoti į darbą? Jokiu problemu! Gaminys itin lengvas ir nešiojamas – jį transportuoti nebus sunku. Jei reikia, stovą taip pat galite sulankstyti, kad užimtų dar mažiau vietos. Taip nesunkiai įsidėsite į krepšį, lagaminą ar kuprinę.

6.jpg

Patobulinta iki paskutinės detalės

Orico nešiojamojo kompiuterio stovas taip pat stebina savo puikiai apgalvotu dizainu. Jo modernus, minimalistinis dizainas tikriausiai patiks daugeliui vartotojų. Gaminys taip pat išsiskiria itin malonia liesti tekstūra, kurios dėka ant jo paviršiaus nelieka pirštų atspaudų, o išlaikyti švarą – vaiko žaidimas.

8.jpg
Gamintojas Orico
Modelis NSN-C1-GY-BP
Medžiaga ABS
Aukščio reguliavimas 7-step
Matmenys 278 x 278 x 21 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas