Orico Hub Adapter USB į 4x USB 3.0, 5 Gbps, 0,15m (baltas)
Prekės kodas: 038023511384

Orico Hub Adapter USB į 4x USB 3.0, 5 Gbps, 0,15m (baltas)

Prekės kodas: 038023511384
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1127
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Orico PW4U-U3-015-WH-EP USB į 4x USB 3.0 Adapter Hub

Jūsų kompiuteryje nėra pakankamai prievadų? Orico PW4U-U3-015-WH-EP šakotuvas padės padidinti jo galimybes! Įrenginys turi 4 USB3.0 prievadus ir leidžia perkelti failus iki 5Gbps greičiu. Prie jo galite sėkmingai prijungti iki 2 standžiųjų diskų, pelę ar klaviatūrą. Adapteris taip pat itin patvarus – ilgai tarnaus.

1.jpg

Greitas failų perkėlimas

Centras išsiskiria USB3.0 sąsaja, todėl jis leis jums greitai perkelti reikalingus failus. Jis užtikrina iki 5Gbps (500MB/s) perdavimo greitį! Tai reiškia, kad jums nebereikia per ilgai laukti, kol jūsų nuotraukos, dokumentai, vaizdo įrašai ar pristatymai pasieks savo tikslą. Įrenginys taip pat yra suderinamas su USB2.0 standartu.

4.jpg

Net 4 galimi prievadai

Padidinkite savo kompiuterio galimybes. Adapteris turi 4 USB prievadus, prie kurių galite prijungti, pavyzdžiui, atminties kortelę, pelę ar klaviatūrą. Pažangus lustas užtikrina stabilų ryšį tarp įrenginių – pamirškite vėlavimą! Be to, dėl didelės galios šakotuvas vienu metu gali palaikyti iki 2 2,5" SSD diskus, kurių talpa 1TB.

7.jpg

Aukštos kokybės darbas

Adapteris pagamintas iš patvaraus ABS plastiko, kuris yra atsparus įbrėžimams. Alavuotas varinis kabelis užtikrina efektyvų ir patikimą veikimą, o patvari jungtis išsiskiria mažu jautrumu nusidėvėjimui. Stebulė taip pat turi įmontuotą šviesos indikatorių, kuris suteiks informacijos apie jo veikimo būseną. Be to, kabelio USB prievadai buvo papildomai apsaugoti nuo pažeidimų.

6.jpg

Platus suderinamumas

Nebijokite suderinamumo problemų. Centras lengvai veikia su tokiais įrenginiais kaip, pavyzdžiui, USB atmintinė, pelė, klaviatūra, internetinė kamera, atminties kortelių skaitytuvas, darbalaukio ventiliatorius ar spausdintuvas. Be to, produktas puikiai veikia su Windows, Linux ir Mac OS operacinėmis sistemomis. Be to, Plug&Play sistemos dėka tereikia ją prijungti prie kompiuterio – nereikia diegti jokių tvarkyklių!

3.jpg
Prekės ženklas Orico
Modelis PW4U-U3-015-WH-EP
Spalva Balta
Įvestis USB-A
Išvestis 4x USB3.0
Perdavimo greitis Iki 5Gbps
Kabelio ilgis 15cm
Medžiaga ABS
Matmenys 92,9x30,6x19,5 mm
Suderinamumas Windows, Mac OS, Linux
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas