Orico Adapter Hub 3x USB+ TF 3.0
Prekės kodas: 4007986220411

Orico Adapter Hub 3x USB+ TF 3.0

Prekės kodas: 4007986220411
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
881
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Adapter Hub 3xUSB+ 1xmicroSD Orico

Išplėskite savo kompiuterio galimybes ir palengvinkite kasdienį darbą. Orico adapteryje yra 3 USB prievadai ir vienas TF kortelės lizdas. Tai taip pat leidžia perkelti failus iki 5 Gbps greičiu ir pasižymi dideliu suderinamumu. Be to, jame naudojamas patvarus aliuminio lydinys, užtikrinantis patvarumą ir efektyvų šilumos išsklaidymą.

9.jpg

Patobulintas dizainas

Šis praktiškas mazgas yra itin lengvas ir kompaktiškas – galite lengvai pasiimti su savimi į darbą, universitetą ar biblioteką. Tai neužims daug vietos jūsų kuprinėje ar nešiojamojo kompiuterio krepšyje! Be to, prietaisas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, todėl yra itin patvarus ir gali efektyviai išsklaidyti šilumą, o tai reiškia stabilų, efektyvų jo veikimą!

6.jpg

Universalus suderinamumas

Nesvarbu, kokią įrangą naudojate – Orico adapteris palengvins Jūsų darbą beveik bet kokioje situacijoje. Produktas suderinamas su Windows, Mac OS ir Linux. Norėdami juo naudotis, tiesiog prijunkite jį prie kompiuterio – net nereikia diegti papildomų tvarkyklių. Gaukite daugiau galimybių ir pagerinkite savo darbo efektyvumą!

8.jpg

Prijunkite iki 3 įrenginių vienu metu

Pamirškite problemas, susijusias su per mažai nešiojamųjų kompiuterių prievadų. Orico adapteryje yra 3 USB prievadai, tai reiškia, kad vienu metu prie jo galite prijungti iki 3 įrangos. Įrenginys suderinamas su klaviatūromis, kompiuterių pelėmis, USB atmintinėmis, spausdintuvais ir grafikos planšetėmis ir kt. Taip pat yra TF kortelės lizdas, kuris garantuoja labai greitą duomenų nuskaitymą.

7.jpg

Momentinis failų perkėlimas

Dabar visas reikalingas nuotraukas ar vaizdo įrašus galite perkelti iš vieno įrenginio į kitą akimirksniu. Orico adapteris užtikrina iki 5Gbps perdavimo greitį (USB 3.0 prievade)! Tai reiškia, kad 1 GB failų perkėlimui reikia tik maždaug 3 sekundžių. Daugiau jokio begalinio laukimo!

4.jpg

Įspūdingas našumas

Neleiskite, kad aparatinės įrangos veikimo problemos paveiktų jūsų darbo efektyvumą. Orico adapteris turi įmontuotą IC mikroschemą, kuri garantuoja sklandų, stabilų veikimą, net kai prie jo prijungiate daugiau įrenginių. Be to, produktas yra optimizuotas naudoti pelę ir klaviatūrą, todėl jums nereikės jaudintis dėl vėlavimų ar ryšio problemų.

3.jpg
Prekės ženklas Orico
Vardas USB-A šakotuvas
Modelis AH-A12F-GY-BP
Spalva Pilka
Įvestis USB-A
Išvestis USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2, TF kortelės lizdas x1
Perdavimo greitis USB 3.0: iki 5Gbps;
USB 2.0: iki 480Mbps;
Medžiaga Aliuminio lydinys
Matmenys 88x15x7,5 mm
Kabelio ilgis 150 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas