Oranžinis išmanusis laikrodis „HiFuture FutureFit Ultra3“.
Prekės kodas: 058417

Oranžinis išmanusis laikrodis „HiFuture FutureFit Ultra3“.

Prekės kodas: 058417
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4794
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiFuture FutureFit Ultra3 išmanusis laikrodis (oranžinė)

FutureFit Ultra 3 yra nepakeičiamas kasdienis palydovas! Jame yra aiškus 2 colių ekranas, kuris palengvins naudojimą. Jis nuolat stebi jūsų sveikatą, o turėdami daugiau nei 100 sporto režimų pasirūpinsite savo fizine veikla. Vienu įkrovimu jis veikia iki 7 dienų, o dėl IP68 atsparumo vandeniui gali lydėti jus bet kokioje nuotykyje.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/12

Aiškus, lengvai skaitomas ekranas

Išmaniojo laikrodžio valdymą palengvins 2 colių TFT jutiklinis ekranas, kurio skiriamoji geba yra 240 x 296. Dėl intuityvios sąsajos funkcijų ir programų naršymas tampa itin paprastas. Lengvai peržiūrėkite pranešimus, paleiskite programėles, valdykite įvairius nustatymus. gestai Taip pat galite tinkinti ekrano išvaizdą, kad ji atitiktų savo pageidavimus, pasirinkdami iš galimų ciferblatų dizainų.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/4

Rūpinkitės savo sveikata

Dabar jūs visiškai kontroliuojate savo sveikatą. Išmanusis laikrodis stebi jūsų širdies ritmą 24 valandas per parą, todėl galite akimirksniu pastebėti bet kokius nukrypimus ir imtis atitinkamų priemonių. Ji taip pat stebi jūsų kraujo prisotinimo deguonimi lygį, matuoja streso lygį ir siūlo miego stebėjimą, kad galėtumėte stebėti miego kokybę ir trukmę bei optimizuoti miegą, kad jūsų savijauta būtų geresnė.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/3

Turint omenyje sportininkus

Ultra 3 yra patikimas treniruočių partneris, padedantis pasiekti užsibrėžtus tikslus. Jis siūlo daugiau nei 100 sporto režimų, todėl nesvarbu, ar esate aistringas bėgimas, važinėjimas dviračiu, ar renkatės kitas sporto šakas, jis pasiruošęs patenkinti jūsų poreikius. Išmanusis laikrodis taip pat teikia kasdienes veiklos ataskaitas, kad galėtumėte sekti savo pažangą.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/6

Palaikykite ryšį

Skambinkite telefonu neišėmę telefono iš kišenės. Išmanusis laikrodis FutureFit Ultra 3 suteikia jums laisvę skambinti, kad ir kur būtumėte. Naudodami galimybę rinkti kontaktus iš išmaniojo laikrodžio, per kelias sekundes galite susisiekti su pasirinktu asmeniu. Daugiau nepraleisite nė vieno svarbaus skambučio!

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/5

Dar daugiau galimybių

Smartwatch Ultra 3 yra daugiafunkcis valdymo centras, palengvinantis jūsų gyvenimą kiekviename žingsnyje. Jo pagalba galite laisvai valdyti muzikos grotuvą, nustatyti žadintuvą ar patikrinti esamą orų prognozę. Tai taip pat leidžia nuotoliniu būdu valdyti fotoaparatą, kuris puikiai tinka grupinėms nuotraukoms. Taip pat galite naudoti kvėpavimo pratimus, kurie padės atsipalaiduoti ir rasti vidinę ramybę.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/9

Pasiruošę jus lydėti bet kur

Intensyvios treniruotės metu jums nereikia jaudintis dėl lietaus, vandens purslų ar prakaito. Išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui IP68, todėl galite drąsiai jį nešioti plaukdami ar prausdamiesi duše, nerizikuodami sugadinti. Išmanusis laikrodis „FutureFit Ultra 3“ yra pasirengęs jus lydėti bet kokiomis sąlygomis, užtikrindamas jums reikalingą patikimumą ir ilgaamžiškumą.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Ora/2

Įtraukta

  • smartwatch
  • magnetinis įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas HiFuture
Modelis FutureFit Ultra3
Spalva Oranžinė
Ekranas 2" TFT
Rezoliucija 240 x 296
Sporto režimų skaičius 100+
Veikimo laikas Iki 7 dienų
Atsparus vandeniui IP68
Programa HiFuture Fit
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas