ONIKUMA X22 žaidimų ausinės (baltos)
Prekės kodas: 063039

ONIKUMA X22 žaidimų ausinės (baltos)

Prekės kodas: 063039
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2376
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ONIKUMA X22 žaidimų ausinės (baltos)

Įsigykite tinkamų žaidimų ausinių ir gaukite pranašumą nuo pat pradžių. ONIKUMA X22 siūlo dideles 50 milimetrų tvarkykles, kurios garantuoja puikią garso kokybę. Jis taip pat išsiskiria ergonomišku dizainu ir spalvingu RGB foniniu apšvietimu. Papildomas jo pranašumas yra įmontuotas triukšmą slopinantis mikrofonas, kuris leis jums laisvai bendrauti žaidimo metu.

1.jpg

Panerkite į žaidimą

Dabar galite toliau pasinerti į mėgstamo žaidimo pasaulį. X22 ausinėse yra 50 mm tvarkyklės, užtikrinančios aiškų, detalių prisotintą stereo erdvinį garsą. Aiškūs aukšti, ausiai malonūs viduriai ir galingi, gilūs žemieji dažniai – visa tai padės išgauti dar daugiau žaidimo. Lengvai išgirskite savo priešininką ir nenustebkite!

2.jpg

RGB foninis apšvietimas

Jei įrangoje vertinate ne tik funkcionalumą, bet ir įdomų dizainą, ONIKUMA X22 ausinės jums tikrai patiks. Jie aprūpinti dinamišku RGB foniniu apšvietimu, kuris suteikia jiems originalų žaidimų charakterį. Tai leidžia jiems tapti puikiu jūsų žaidimų zonos papildymu!

4.jpg

Visakryptis mikrofonas

Jei jums patinka žaisti internetinius žaidimus, tikrai žinote, kad tinkamas žaidėjų bendravimas gali būti labai svarbus. Ausinės X22 jums tai padės! Juose yra reguliuojamas triukšmą slopinantis mikrofonas, kuris tiksliai įrašys jūsų balsą. Taigi galite lengvai planuoti kitas rungtynes, įspėti kitus komandos narius apie grasinimus ir keistis komentarais.

3.jpg

Lengvas ir patogus

Mėgaukitės neprilygstamu komfortu net ir ilgų žaidimų metu. Ausinės sveria tik apie 364 g – jos jūsų per daug neapsunkins. Jie taip pat aprūpinti baltyminės odos ausinėmis, kurios yra atsparios dilimui ir puikiai prilimpa prie ausų jų nespaudžiant. Be to, reguliuojama galvos juosta gali savarankiškai prisitaikyti prie galvos formos, o lengvai pasiekiami mygtukai leis patogiai valdyti garsumą ir nutildyti mikrofoną.

9.jpg

Platus suderinamumas

Nesvarbu, kokius įrenginius naudojate dažniausiai – ONIKUMA ausinės suteiks Jums puikią garso kokybę beveik bet kokioje situacijoje. X22 yra suderinamas su daugeliu populiarių įrenginių, tokių kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, kompiuteriai, taip pat tam tikros Nintendo ir PlayStation konsolės. Jūs neprivalote savęs riboti!

10.jpg

ManufacturerONIKUMA
ModelX22
ColorWhite
Transducer50 mm
Impedance32Ω ± 15%
Sensitivity105 ± 3 dB
Frequency response20 Hz - 20 kHz
Microphone dimensions6 x 5 mm
Microphone sensitivity-38 ± 3 dB
Microphone impedance≤ 2.2KΩ
Microphone directivityOmnidirectional
Cable lengthApproximately 2 m
LED operating voltageDC 5 V ± 5%
Operating current≤ 180 mA
Connectors3.5 mm jack + USB (LED maitinimo šaltinis)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas