ONIKUMA X15 PRO žaidimų ausinės Cat (juoda)
Prekės kodas: 063043

ONIKUMA X15 PRO žaidimų ausinės Cat (juoda)

Prekės kodas: 063043
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1999
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ONIKUMA X15 PRO juodos/katės ausinės žaidimų ausinės

Įsigykite stilingų žaidimų ausinių, kurios ne tik padės įgyti pranašumą žaidimo metu, bet ir įdomiai papuoš jūsų erdvę. ONIKUMA X15 PRO garantuoja fantastišką garso kokybę dėl 50 milimetrų tvarkyklių ir palengvina bendravimą su kitais grotuvais – jie siūlo reguliuojamą įvairiakryptį mikrofoną. Jie taip pat išsiskiria ergonomišku dizainu, spalvingu RGB foniniu apšvietimu ir originalia katės ausų puošyba.

5.jpg

Aukštesnis panardinimo lygis

Norite dar labiau pasinerti į žaidimą? Su X15 PRO patirsite nepamirštamą patirtį! Ausinėse naudojami 50 mm tvarkyklės, kurios užtikrina sodrų ir aiškų garsą. Dėl to tiksliai išgirsite visas detales, pavyzdžiui, priešininkų žingsnius ar šūvius. Mėgaukitės visišku panardinimu ir prie savo darbo stalo jauskitės tarsi atsidūrėte įdomių įvykių centre!

2.jpg

Laisvas bendravimas su kitais žaidėjais

Kiekvienas, kuris dažnai žaidžia internetinius žaidimus, tikrai žino, kaip svarbu tinkamai bendrauti su kitais žaidėjais. Tam pravers ir X15 PRO ausinės – jose yra reguliuojamas įvairiakryptis mikrofonas, kuris patikimai ir tiksliai įrašys jūsų balsą. Taigi galite be problemų pasikalbėti su draugais, planuoti kitą žaidimą ar įspėti kitus komandos narius apie pavojų.

3.jpg

Sukurta atsižvelgiant į žaidėjus

Ieškote įrangos, kuri ne tik nustebintų funkcionalumu, bet ir atrodytų puikiai? X15 PRO ausinės jums tikrai patiks! Jie aprūpinti spalvingu RGB foniniu apšvietimu, kuris kartu su permatomu galvos lankeliu atrodo tikrai nuostabiai ir suteikia išskirtinio charakterio. Jie taip pat turi neįprastą kačių ausų puošmeną – tai suteikia joms dar unikalesnį stilių!

4.jpg

Komfortas žaidžiant valandas

Žaiskite tiek ilgai, kiek norite – su X15 PRO jums nereikės jaudintis dėl diskomforto. Ausinėse yra minkšti ausų kaušeliai, pagaminti iš baltyminės odos, kurie puikiai priglunda prie ausų ir pasižymi dideliu atsparumu dilimui. Be to, reguliuojama galvos juosta leidžia optimaliai jas pritaikyti pagal individualius poreikius. Visa tai sukuria neprilygstamą komfortą net ir ilgų žaidimų metu!

6.jpg

ManufacturerONIKUMA
ModelX15 PRO
ColorBlack
Transducer50 mm
Impedance15Ω ± 15%
Sensitivity102 ± 3 dB
Frequency response20 Hz - 20 kHz
Microphone dimensions6 x 5 mm
Microphone sensitivity-38 ± 3 dB
Microphone impedance≤ 2.2KΩ
Microphone directivityOmnidirectional
Cable lengthApproximately 2 m
LED operating voltageDC 5 V ± 5%
Operating current≤ 180 mA
ConnectorsUSB + 3.5 mm jack
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas