ONIKUMA T305 Gaming TWS ausinės (baltos)
Prekės kodas: 063050

ONIKUMA T305 Gaming TWS ausinės (baltos)

Prekės kodas: 063050
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1134
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TWS ONIKUMA T305 baltos ausinės

Ieškote patogių ir patikimų TWS ausinių, užtikrinančių puikią garso kokybę? Rinkitės ONIKUMA T305! Jie išsiskiria ne tik originaliu dizainu ir ilgu veikimo laiku, bet ir fantastišku garsu bei moderniu Bluetooth 5.3 ryšiu. Mėgaukitės komfortu ir atraskite mėgstamas dainas iš naujo!

5.jpg

Unikalus dizainas

T305 ausinės yra lengvos, patogios ir malonios liesti. Jie puikiai priglunda prie ausų ir neiškrenta iš jų – net ir daug judant. Be to, jiems skirtas įkrovimo dėklas yra patogus ir pakankamai kompaktiškas, kad galėtumėte juos visada nešiotis su savimi. Jis lengvai tilps jūsų kuprinėje ar kišenėje! Jo papildomas privalumas – stilingas permatomas užsegimas, kuris ne tik puikiai atrodo, bet ir leidžia patogiai pasitikrinti jo įkrovimo lygį – nereikės jo kiekvieną kartą atidaryti.

1.jpg

Patogus valdymas lietimu

Mėgaukitės patogia prieiga prie svarbiausių ausinių funkcijų. ONIKUMA T305 turi praktiškus jutiklinius skydelius, kurie, be kita ko, leidžia praleisti dainas, pristabdyti ir tęsti atkūrimą, tvarkyti įeinančius telefono skambučius, reguliuoti garsumą ir suaktyvinti balso asistentą. Nebereikia kiekvieną kartą griebtis išmaniojo telefono – dabar viskas, ko jums reikia, yra po ranka.

8.jpg

Ilgas darbo laikas

ONIKUMA T305 ausinės puikiai tiks namams, darbui ir kelionėms. Jie išsiskiria ilgu darbo laiku, todėl nereikės jų įkrauti per dažnai. Visiškai įkrauti, jie leidžia leisti muziką apie 4 valandas arba skambinti apie 5 valandas. Jų įkrovimas užtruks neilgai – užtenka maždaug 2 valandų. Be to, bendras ausinių su dėklu veikimo laikas siekia 15 valandų.

4.jpg

Puiki garso kokybė

Patirkite, kaip fantastiškai gali skambėti jūsų mėgstamos dainos. Ausinės T305 leidžia mėgautis aukštos kokybės garsu – gilūs žemieji dažniai, ryškūs vidutiniai ir ausiai malonūs aukšti dažniai jus sužavės. Tai puikus pasirinkimas bet kuriam muzikos mylėtojui!

9.jpg

Bluetooth 5.3

Su ONIKUMA T305 perdavimo problemos taps tik nemaloniu prisiminimu. Ausinės palaiko Bluetooth 5.3, todėl gali užtikrinti stabilų, greitą ir patikimą ryšį beveik bet kokiomis sąlygomis. Pamirškite apie trukdžius, vėlavimus ir mikčiojimą! Dabar niekas netrukdys jums, kai klausotės mėgstamų dainų, žaidžiate žaidimus ar žiūrite TV serialus.

3.jpg

Muzikos atkūrimo laikasApytiksl. 4 val.
Pokalbio laikasApytiksl. 5 val.
Ausinių įkrovimo laikasApytiksl. 2 val.
Dėklo įkrovimo laikasGerai. 2 h
Matmenys62 x 35 x 31,6 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas