ONIKUMA T22 Gaming TWS ausinės (juodos)
Prekės kodas: 063052

ONIKUMA T22 Gaming TWS ausinės (juodos)

Prekės kodas: 063052
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1134
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TWS ONIKUMA T22 ausinės (juodos)

Ieškote belaidžių ausinių, kad jūsų kasdieniai darbai būtų malonesni? Onikuma T22 bus puikus pasirinkimas! Fantastiška garso kokybė leis mėgautis mėgstama muzika, podcast'ais ar telefono skambučiais, kad ir kur būtumėte. Jų valdymą palengvins jutikliniai skydeliai, o dėl ergonomiško dizaino juos galėsite dėvėti ilgas valandas nejausdami nuovargio ar diskomforto.

5.jpg

Panerkite į muziką

Atraskite kiekvieną mėgstamos muzikos niuansą kaip niekada anksčiau! Ausinės T22, aprūpintos aukštųjų technologijų komponentais, užtikrina aiškumą, sodrumą ir žemųjų dažnių gylį, kad kiekviena nata būtų intensyvesnė ir kiekvienas garsas būtų aiškesnis. SBC ir AAC garso kodekai garantuoja puikų garso atkūrimą, nesvarbu, ar klausotės mėgstamos muzikos, žiūrite filmus ar skambinate.

1.jpg

Jutiklinis valdymas

Ausinių valdymas jums nesukels problemų! Jos aprūpintos intuityviomis jutikliniais skydeliais, kurios leis greitai pasiekti svarbiausias ausinių funkcijas. Naudodami juos galite patogiai reguliuoti garsumą, keisti grojamas dainas, valdyti įeinančius skambučius ar aktyvuoti balso asistentą.

4.jpg

Bluetooth 5.3

Pamirškite apie vėlavimus! Ausinės naudoja Bluetooth 5.3, kuris siūlo stabilų ir greitą ryšį su pasirinktu įrenginiu. Tai taip pat garantuoja puikų garso ir vaizdo sinchronizavimą, o tai labai svarbu žiūrint filmus, žaidžiant vaizdo žaidimus ar vaizdo konferencijas.

6.jpg

Jokių muzikos pertrūkių

Tegul jūsų muzika lydi jus ilgai! Vienu įkrovimu veikia 4 valandas, todėl galite be pertrūkių valandų valandas mėgautis mėgstamomis melodijomis. Taip pat rasite įkrovimo dėklą, kad dar labiau padidintumėte jų veikimą.

3.jpg

Įtraukta

  • ausinės
  • įkrovimo dėklas


ManufacturerOnikuma
ModelT22
ColorBlack
Bluetooth version5.3
Range10 m
Audio codecsSBC, AAC
Operating time4 h
Charging time of the case2 h
Headphone charging time2 h
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas