ONIKUMA K1-B žaidimų ausinės (raudona)
Prekės kodas: 063042

ONIKUMA K1-B žaidimų ausinės (raudona)

Prekės kodas: 063042
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1540
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ONIKUMA K1-B žaidimų ausinės (raudonos)

Ruoškitės kitam žaidimui ir nuo pat pradžių suteikite sau pranašumą. ONIKUMA K1-B žaidimų ausinės gali tapti beveik nepakeičiama įranga bet kuriam žaidėjui. 50 mm keitikliai garantuoja aukštą garso kokybę ir leidžia visiškai panardinti, o ergonomiškas dizainas leidžia mėgautis ilgalaikiu komfortu. Be to, daugiakryptis mikrofonas leidžia lengvai bendrauti su kitais komandos nariais, o į kabelį integruotas nuotolinio valdymo pultas leidžia patogiai pasiekti svarbiausias funkcijas.

5.jpg

Aukštos kokybės erdvinis garsas

Mėgaukitės svajingu panardinimo lygiu ir prie savo stalo jauskitės kaip mėgstamo žaidimo herojus. Su 50 milimetrų garsiakalbiais K1-B ausinės skleidžia tikrovišką, detalių prisotintą garsą, kuris leis jums visiškai pasinerti į žaidimą. Dabar galite lengvai išgirsti ir rasti savo varžovus – nenustebkite ir laimėkite kitą dvikovą!

8.jpg

Patogus valdymas

Su K1-B viskas, ko jums gali prireikti, yra po ranka. Ausinėse yra į kabelį integruotas nuotolinio valdymo pultas, kuriuo galima akimirksniu reguliuoti garsumą ar nutildyti mikrofoną. Jums nebereikia kaskart ieškoti tinkamų nustatymų!

3.jpg

Suderinamas

Nesvarbu, kokią įrangą dažniausiai naudojate žaidimams. K1-B ausinės pasižymi plačiu suderinamumu, todėl galite lengvai prijungti jas prie daugelio įrenginių. Pasirinktos PlayStation ir Nintendo konsolės, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, kompiuteriai ar nešiojamieji kompiuteriai – sprendimas priklauso nuo jūsų!

1.jpg

Jūsų patogumui

Ar dažnai praleidžiate ilgas valandas žaisdami žaidimus? Pasirūpinkite savo komfortu! ONIKUMA ausinės siūlo minkštus, formą įsimenančius ausines, kurios puikiai priglunda prie ausų jų nesuspaudžiant ir nepavargdamos. Be to, reguliuojama galvos juosta leis pritaikyti K1-B pagal galvos formą, o minkštas pagalvėlė suteikia papildomo komforto.

2.jpg

Palengvintas bendravimas

Įgykite galimybę laisvai bendrauti su kitais žaidėjais ir palengvinkite kitų komandos žaidimų planavimą. Ausinės K1-B aprūpintos didelio jautrumo įvairiakrypčiu mikrofonu, kuris užtikrina puikią garso kokybę sumažindamas nereikalingą triukšmą – jis patikimai užregistruos Jūsų balsą. Taip pat galite jį pasukti 120°, kad nustatytumėte padėtį pagal savo poreikius.

7.jpg

ManufacturerONIKUMA
ModelK1-B
ColorRed
Transducer50 mm
Impedance20Ω ± 15%
Sensitivity119 dB ± 3 dB
Frequency response20 Hz - 20 kHz
Microphone dimensions6 x 2.7 mm
Microphone sensitivity-38 dB ± 3 dB
Microphone impedance2.2KΩ
Microphone directivityOmnidirectional
Cable lengthApproximately 2.2 m
LED operating voltageDC 5 V ± 5%
Operating current≤ 100 mA
ConnectorsUSB + 3.5 mm jack
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas