Objektyvas telefonui 100x APEXEL APL-MS100
Prekės kodas: 9-066830
Objektyvas telefonui 100x APEXEL APL-MS100

Objektyvas telefonui 100x APEXEL APL-MS100

Prekės kodas: 9-066830
Objektyvas telefonui 100x APEXEL APL-MS100
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4007
53,43 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Objektyvas telefonui 100x APEXEL APL-MS100

Apexel APL-MS100 yra pažangus išmaniojo telefono objektyvas, turintis įspūdingą iki 100x priartinimą. Tai leidžia daryti išskirtines nuotraukas ir tyrinėti aplinką precedento neturinčiu tikslumu. Tai puikus įrankis tiek pomėgiams, tiek edukaciniams tikslams!

LED foninis apšvietimas

Objektyve yra su 12 ryškių šviesos diodų, užtikrinančių optimalų apšvietimą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Vartotojas gali rinktis iš 12 apšvietimo režimų, įskaitant skirtingus ryškumo ir spalvų temperatūros lygius, leidžiančius puikiai pritaikyti apšvietimą pagal esamus poreikius. Kitas įdomus variantas yra galimybė pasirinkti apšvietimo diapazoną – galimi variantai yra puslankis ir pilnas apskritimas. Pirmieji suteiks jūsų nuotraukoms originalų 3D efektą ir išryškins detales, o antrieji suteiks daugiau ryškumo.

UV šviesa

Integruota UV šviesa, kurios bangos ilgis 395 nm, be kita ko, leidžia patikrinti banknotų autentiškumą. Šeši UV šviesos diodai puikiai mato kiekvieną detalę. Dėl to „Apexel“ objektyvas yra universalus įrankis daugeliui pritaikymų.

Dar daugiau patogumų

APL-MS100 turi įmontuotą CPL filtrą, kuris efektyviai pašalina akinimą ir užtikrina išsamų ir aiškų vaizdą. Negana to, naujoviškas mechanizmas leidžia vos per sekundę tiksliai pritaikyti objektyvą prie telefono kameros, o tai labai palengvina jūsų darbą. Dabar galite greitai pasiruošti įrašyti! Objektyvas suderinamas su dauguma rinkoje esančių išmaniųjų telefonų – tiek Android, tiek iOS.

Aukšta darbo kokybė ir ilgas darbo laikas

Priede yra 100 mAh talpos baterija, kuri užtikrina apie 2 valandas nepertraukiamo veikimo. Be to, objektyvo gamyboje naudojamos aukštos kokybės medžiagos garantuoja jo ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams, o kompaktiškas dydis leidžia jį lengvai nešiotis ir naudoti įvairiose vietose.

Keli pritaikymai

Objektyvas padidina iki 100 kartų, todėl jis yra idealus įrankis ne tik fotografuojant, bet ir atliekant biologinius ar cheminius stebėjimus. . Be kita ko, puikiai tinka augalų struktūroms, mineralams, audiniams analizuoti ir net elektroniniams komponentams apžiūrėti.

GamintojasApexel
ModelisAPL-MS100
ApytikslisIki 100x
Įvestis5 V / 1 A
Baterijos talpa100 mAh
Veikia laikasApytiksliai. 2 h
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas