Numatytasis pavadinimas
Prekės kodas: 9-065004
Numatytasis pavadinimas

Numatytasis pavadinimas

Prekės kodas: 9-065004
Numatytasis pavadinimas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
10226
121,74 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Naujesnis GL1 Pro 2900-7000K LED šviesos skydelis.

Naujesnis šviesos skydelis užtikrina efektyvią ir švelnią šviesą akims su dideliu spalvų perteikimo indeksu (97 CRI). Be to, galite reguliuoti jo ryškumą ir spalvų temperatūrą, o naudodami 3 galimus prijungimo būdus galite pasirinkti sau tinkamą. Prietaiso valdymą palengvina tam skirta programėlė, o tylus skydelio veikimas netrukdys nei dirbant, nei žaidžiant.

Patogus valdymas

Naudodami tam skirtą programėlę galite valdyti vieną šviesos šaltinį arba kelis skydelius vienu metu. Be to, atsisiuntę NEEWER Live papildinį iš Stream Deck platformos, pritaikysite skydelio veikimą. Laisvai reguliuoti ryškumą, spalvų temperatūrą, įjungti/išjungti apšvietimą ir kt.

3 jungčių tipai

Šviesos skydelį prie savo įrangos galite prijungti 3 būdais. Naudokite pridedamą 2,4 GHz USB raktą, tada atsisiųskite NEEWER Live programą. Taip pat galite prisijungti prie „Wi-Fi“ ir patogiai reguliuoti ryškumo lygį arba spalvų temperatūrą nepertraukdami žaidimo ar tiesioginės transliacijos. Taip pat yra „Bluetooth“, todėl galite nuotoliniu būdu reguliuoti skydelio našumą naudodami NEEWER programą.

Tolygi, akims tinkama šviesa

Skydas generuoja maksimalaus 3700 liuksų / 0,5 m intensyvumo šviesą, kuri leidžia kurti vaizdus be šešėlių. Be to, galima reguliuoti ryškumą nuo 0% iki 100%, o spalvų temperatūrą nuo 2900 K - 7000 K. Be to, dėl savo gerai apgalvotos konstrukcijos plokštė nesukelia mirgėjimo ar akinimo, o 97 CRI spalvų perteikimo indeksas yra atsakingas už tikslų spalvų atkūrimą. Plokštės generuojama šviesa taip pat maloni akims – galite naudoti ilgą laiką, nejaučiant nuovargio.

Rafinuota dizainas

Tai dar nesibaigia „Neewer GL1 Pro“ pranašumai. Plokštės korpusas pagamintas iš plastiko, kuris gerai išsklaido šilumą, saugo jį nuo perkaitimo. Negana to, įrenginys veikia gana tyliai, todėl jums nereikės jaudintis, kad jus trikdys dirbant. Be to, komplekte esantis stovas tinka nuo 0,9 iki 7,5 cm storio rašomiesiems stalams. Taip pat galite reguliuoti jo aukštį nuo 35-60 cm, kad būtų patogiau naudoti.

GamintojasNaujesnis
ModelisGL1 Pro
LED karoliukų skaičius192
Galingumas 45 W
Šviesumas3700 liuksų (esant 0,5 m)
Spalvų perteikimo indeksas97 CRI
Spalvų temperatūra2900 K - 7000 K
ValdymasKompiuteris, programa, mygtukai skydelyje
PrisijungimasUSB, 2,4 GHz
PlatformaSrautinė deka
AplikacijaNAUJIENAS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas