Nosies žoliapjovė ENCHEN Mocha N
Prekės kodas: 035959413766

Nosies žoliapjovė ENCHEN Mocha N

Prekės kodas: 035959413766
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1820
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Prekės ženklas ENCHEN yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

ENCHEN Mocha N nosies kirpimo mašinėlė

Atsisveikinkite su nepageidaujamais plaukais. ENCHEN Mocha N nosies kirpimo mašinėlė greitai ir efektyviai pašalina net itin užsispyrusius plaukus. Jame sumontuotas galingas variklis, kurio greitis siekia 6000 aps./min. Įrenginys vienu įkrovimu veikia apie 120 minučių, o IPX7 atsparumas vandeniui leidžia jį išvalyti be problemų. Tuo pačiu metu žoliapjovė yra itin lengva ir patogi – ją visada galite turėti po ranka.

Patikimas veikimas

Akimirksniu atsikratykite nepageidaujamų plaukų. Žoliapjovės variklis dirba iki 6000 aps./min., o aukštos kokybės peilis greitai ir efektyviai šalina plaukus. Be to, išmani valdymo sistema garantuoja efektyvų ir sklandų veikimą. Dabar užtrunka vos kelias akimirkas, kol pašalinsite nepageidaujamus plaukus!

IPX7 atsparumas vandeniui

ENCHEN nosies žoliapjovę itin lengva prižiūrėti. Jis išsiskiria IPX7 atsparumu vandeniui, todėl lengvai nuplausite po tekančiu vandeniu. Valydami prietaisą po kiekvieno naudojimo, ne tik prailginsite jo tarnavimo laiką, bet ir išvengsite bakterijų dauginimosi.

Specialiai sukurta pjovimo galvutė

Mėgaukitės greitu ir efektyviu, tačiau saugiu nepageidaujamų nosies plaukelių šalinimu. Žoliapjovės Mocha N peiliukai yra po specialiu dangteliu, todėl tiesiogiai nesiliečia su oda. Taigi jums nereikės nerimauti dėl savęs pjaustymo. Be to, apvali pjovimo galvutė puikiai telpa į nosies angas ir užtikrina didesnį tikslumą.

Ilgas darbo laikas

Belaidė įrenginio konstrukcija suteikia daugiau patogumo ir judėjimo laisvės. Patvari įkraunama baterija reiškia, kad visiškai įkrauta žoliapjovė gali veikti iki 2 valandų. Jį be rūpesčių įkrauti galima naudojant pridedamą USB-C laidą. Be to, jums bus pranešta apie įrenginio būseną integruotu indikatoriumi.

Tai pasitvirtins keliaujant

Einate atostogauti? Pasiimkite žoliapjovę su savimi ir neleiskite nepageidaujamiems plaukams sugadinti jūsų nuotaikos kelionės metu! Prietaisas yra pakankamai lengvas ir kompaktiškas, todėl nesunkiai rasite jam vietą lagamine ar kelioniniame krepšyje. Taip pat yra užrakto funkcija, todėl netyčia neįjungsite žoliapjovės transportavimo metu.

Dėžutėje

  • Nosies žoliapjovė
  • Apsauginis pjovimo galvutės dangtelis
  • Įkrovimo laidas (USB-C)
  • Valymo šepetėlis
Prekės ženklas ENCHEN
Vardas Nosies plaukų kirpimo mašinėlė
Modelis Mocha N
Spalva Juoda
Variklio greitis Iki 6000 aps./min
Vardinė įtampa 3.7V
Vardinė galia 1W
Akumuliatoriaus talpa 320 mAh
Įkrovimo laikas Apie 90-120 min
Įkrovimo sąsaja USB-C
Veikimo laikas Apie 120 min
Atsparumas vandeniui IPX7
Matmenys 147x22,5 mm

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas