Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas, skirtas Samsung Galaxy S22 (mėlynas)
Prekės kodas: 042632

Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas, skirtas Samsung Galaxy S22 (mėlynas)

Prekės kodas: 042632
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
991
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas, skirtas Samsung Galaxy S22 (mėlynas).

Norite dar geresnės savo išmaniojo telefono apsaugos nuo pažeidimų? „Super Frosted Shield Pro“ dėklas, sukurtas galvojant apie „Samsung Galaxy S22“, pagamintas iš patvarių TPU ir PC medžiagų, todėl gali užtikrinti visapusišką apsaugą. Jis išsiskiria atsparumu įbrėžimams ir nusidėvėjimui, ant jo nelieka negražių pirštų atspaudų. Tuo pačiu tai neturi įtakos telefono patogumui – specialios išpjovos leidžia patogiai pasiekti prievadus, garsiakalbius ir mygtukus.

9.jpg

Dar efektyvesnė apsauga

Su Super Shield Pro galite dar geriau apsaugoti telefoną nuo pažeidimų. Korpuso gamybai panaudotos skirtingos medžiagos – jo galinė dalis buvo pagaminta iš kieto PC, o kraštai – iš minkšto TPU. Dėl šios priežasties į jį įdėtas išmanusis telefonas bus efektyviai apsaugotas nuo smūgių, smūgių ar įbrėžimų. Be to, priedas papildomai apsaugo telefono kampus ir jo kameras.

8.jpg

Neslystantis paviršius su UV danga

Mėgaukitės malonesniu išmaniuoju telefonu. Dėl neslystančio paviršiaus dėklas puikiai gulės rankoje, užtikrindamas saugų sukibimą. Nesijaudinkite, kad telefonas iškris iš rankų! Be to, speciali UV danga padidina priedo atsparumą įbrėžimams. Ant korpuso paviršiaus taip pat nesimatys pirštų atspaudų ar dulkių. Dėl to produktas yra mažiau linkęs nusidėvėti ir lengviau valomas.

1.jpg

Puikiai tinka

Pasirūpinkite savo išmaniojo telefono saugumu neprarandant naudojimo komforto. Priedas puikiai tinka jūsų telefono formai, o specialių išpjovų dėka leidžia lengvai pasiekti jo mygtukus, prievadus ir garsiakalbius. Taigi galėsite patogiai įkrauti įrenginį ir naudotis visomis jo funkcijomis. Dėklo uždėjimas ir nuėmimas taip pat nesukels problemų.

6.jpg
Gamintojas Nillkin
Vardas Super Frosted Shield Pro
Spalva Mėlyna
Medžiaga PC + TPU
Svoris 33,9 g
Matmenys 151,15 x 75,63 x 2,1 mm
Suderinamumas Samsung Galaxy S22
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas