Nillkin - Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas, skirtas Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - žalias
Prekės kodas: 4-Nillkin Super Frosted Shield Pro
Galinio skydelio dangtelis Nillkin - Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas, skirtas Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - žalias

Nillkin - Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas, skirtas Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - žalias

Prekės kodas: 4-Nillkin Super Frosted Shield Pro
Galinio skydelio dangtelis Nillkin - Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas, skirtas Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - žalias
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1681
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

EAN: 6902048271708

Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas, skirtas Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G – žalias

The Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas užtikrina tvirtą apsaugą, apsaugodamas jūsų įrenginį nuo kritimo ir įbrėžimų. Dėl gerai apgalvotos konstrukcijos korpusą lengva montuoti, o patvarios medžiagos garantuoja ilgą tarnavimo laiką. Be to, dėl elegantiško Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklo dizaino jūsų telefonas atrodys stilingai ir profesionaliai, nepaisant progos.

Svarbiausi Nillkin Super Frosted Shield Pro privalumai dėklas:

  • Apsaugo telefoną nuo pažeidimų. Dėklas turi lankstų TPU rėmą ir standžią kompiuterio nugarėlę, kuri užtikrina tvirtą apsaugą nuo kritimo.
  • Sugeria smūgio energiją . Specialios formos kampai automobilyje veikia kaip buferiai, sugeriantys smūgius.
  • Neleidžia išslysti iš rankų . Neslystanti medžiaga ant korpuso paviršiaus padidina sukibimą.
  • Apsaugo fotoaparato objektyvus . Aplink galinę kamerą esantys paaukštinti kraštai atskiria ją nuo žemės ir sumažina įbrėžimų riziką.
  • Suteikia prieigą prie visų telefono funkcijų . Tiksliai išpjautos kištukų ir mygtukų skylės užtikrina visas įrenginio funkcijas nenuimant korpuso.

Specifikacija:

  • Ženklas: Nillkin
  • Serija: Super Frosted Shield Pro
  • Suderinamumas: „Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G“ / „Xiaomi Poco“ X6 5G
  • Medžiaga: TPU, kompiuteris
  • Žalia spalva

Tvirtas jūsų telefono apsauga bet kokioje situacijoje

Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas yra jūsų išmaniojo telefono apsaugos nuo nenumatytų nelaimingų atsitikimų garantija. Dėl lankstaus TPU rėmo ir standžios kompiuterio nugarėlės dėklas efektyviai apsaugo telefoną nuo mechaninių pažeidimų. Kritimai ir įbrėžimai nebebus problema, o jūsų telefonas ilgiau išlaikys naują išvaizdą.

Smūgio sugeriamumas dėl specialių kampų

Telefonui susidūrus su kietu paviršiumi galite rimtai sugadinti. Štai kodėl Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklo kampai sukurti taip, kad veiktų kaip automobilio buferiai, sugerdami smūgio energiją ir sumažindami gedimo riziką. Šis išmanusis sprendimas padaro jūsų telefoną saugų.

Su neslystančia medžiaga

Niekas nėra labiau varginantis, nei telefonas išslysta iš ranką pačiu netinkamiausiu momentu. Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas turi neslidų paviršių, kuris padidina sukibimą ir neleidžia įrenginiui paslysti.

Apsaugokite fotoaparato objektyvus nuo įbrėžimų

Jūsų nuotraukos visada bus ryškios ir aiškios dėl pakeltų kraštų aplink galinę kamerą. Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas atskiria lęšius nuo žemės, o tai sumažina riziką juos subraižyti. Galite laisvai padėti telefoną, nesijaudindami, kad sugadinsite objektyvus.

Nepriekaištinga prieiga prie visų telefono funkcijų

The Nillkin Super Frosted Shield Pro dėklas buvo sukurtas atsižvelgiant į visas funkcijas. Tiksliai išpjautos kištukų ir mygtukų angos leidžia lengvai pasiekti visas telefono funkcijas neišimant dėklo. Mėgaukitės patogiu išmaniuoju telefonu kiekvieną dieną.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas