Nillkin dėklas su klaviatūra, skirtas Ipad 10.2" (juodas)
Prekės kodas: 4257943699631

Nillkin dėklas su klaviatūra, skirtas Ipad 10.2" (juodas)

Prekės kodas: 4257943699631
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5427
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Nillkin klaviatūros dėklas, skirtas iPad 10,2" (juodas)

Padidinkite savo darbo ar mokymosi efektyvumą su Nillkin dėklu, skirtu iPad 10,2"! Dėkle yra nešiojama klaviatūra su jutikliniu kilimėliu, todėl rašyti planšetiniame kompiuteryje yra dar lengviau. Jis leidžia reguliuoti žiūrėjimo kampą, o Bluetooth 3.0 yra atsakingas už sklandus ryšys su iPad Jo maksimalus darbo laikas yra iki 55 dienų turi specialų Apple Pencil laikiklį, leidžiantį jį įkrauti.

3.jpg

Patogus spausdinimas

Kruopščiai apgalvotas klaviatūros dizainas leis mėgautis neprilygstamu komfortu naudojimo metu. Klavišai puikiai prisitaiko prie pirštų, todėl galite spausdinti greitai ir sklandžiai. Klaviatūra veikia itin tyliai, todėl joks erzinantis triukšmas netrukdys dirbti. Be to, įrenginys automatiškai persijungs į budėjimo režimą, jei jo nenaudosite 10 minučių – tiesiog paspauskite bet kurį klavišą, kad jį pažadintumėte.

5.jpg

Išmanioji jutiklinė dalis

Klaviatūroje taip pat yra jutiklinė dalis, kuri padidins jūsų laisvę, valdymą ir tikslumą dirbant su planšetiniu kompiuteriu. Jo liečiamo atrankos dažnis yra 120 Hz. Ji taip pat palaiko daugybę gestų, kurie palengvins jūsų užduotis – jais, be kita ko, galite grįžti į pagrindinį puslapį, priartinti vaizdą arba perjungti puslapius. Taip pat galite naudoti apsaugos nuo suklydimo funkciją, kuri išjungs skydelį, kol renkate tekstą, kad netyčia nepajudintumėte žymeklio. Lengvai paverskite savo iPad nešiojamuoju kompiuteriu!

7.jpg

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

Dėklas sukurtas taip, kad juo būtų kuo patogiau naudotis. Specialus stovas užtikrina patikimą stabilumą. Taip pat galite laisvai reguliuoti žiūrėjimo kampą nuo 0 iki 180°, todėl puikiai pritaikysite jo padėtį pagal savo poreikius. Taip pat galima atjungti klaviatūrą, kuri dar labiau pagerins jūsų patogumą, pavyzdžiui, skaitant elektronines knygas ar piešiant eskizus.

9.jpg

Integruota didelės talpos baterija

Gaminys aprūpintas galinga 180 mAh talpos baterija. Tai leidžia vienu įkrovimu jį naudoti iki 55 dienų. Be to, budėjimo režimu jis gali veikti iki 180 dienų! Taigi jums nereikės jaudintis, kad klaviatūra išsikraus pačiu tinkamiausiu momentu.

2.jpg

Dar daugiau galimybių

Tačiau tai dar ne visos Nillkin bylos galimybės! Dėklas taip pat turi slankiojantį dangtelį fotoaparato objektyvui, kuris efektyviai apsaugo jį nuo pažeidimų, neleidžia susitepti ir papildomai saugo Jūsų privatumą. Dėkle taip pat yra vietos Apple Pencil! Specialus laikiklis puikiai tinka Apple Pencil, be to, jį galima įkrauti – tiesiog įdėkite jį į laikiklį ir įkrovimas prasidės iš karto.

8.jpg
Gamintojas Nillkin
Suderinamumas iPad 10.2"
Bluetooth versija 3.0
diapazonas Iki 10 m
Įvesties srovė 5V / 2A
Budėjimo režimas iki 180 dienų
Įkrovimo laikas 2,5 valandos
Akumuliatoriaus talpa 180 mAh
Akumuliatoriaus tipas Lithium
Veikimo laikas iki 120 valandų
Medžiaga TPU + PC
Matmenys 263 x 190 x 15 mm
Svoris 634 g
Spalva juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas