NFC žyma Sonoff
Prekės kodas: 9-063741
NFC žyma Sonoff

NFC žyma Sonoff

Prekės kodas: 9-063741
NFC žyma Sonoff
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
691
8,23 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff NFC žyma

Sonoff NFC žyma leidžia greitai ir lengvai valdyti išmaniąsias scenas jūsų namuose. Naudodami NFC technologiją, vienu prisilietimu galite suaktyvinti pasirinktas funkcijas išmaniojo telefono programėlėje eWeLink. Šis mažas aksesuaras suteikia daug funkcionalumo, todėl patogu ir sutaupoma laiko naudojant kasdien. Jį galite naudoti dviem būdais – visada turėkite po ranka kortelės pavidalu arba priklijuokite lipduką matomoje namų vietoje, pavyzdžiui, ant sienos.

Paprasta ir greita konfigūracija

Žymę itin lengva nustatyti ir naudoti. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atidaryti programą „eWeLink“, pridėti sceną ir nustatyti NFC žymą kaip paleidiklį. Dabar galite suaktyvinti pasirinktą scenarijų vienu telefono prisilietimu, todėl kasdienis išmaniųjų namų valdymas yra daug lengvesnis!

Lankstus naudojimas NFC lipdukai:

Sonoff NFC Tag taip pat yra maži 18 x 18 mm apvalūs NFC lipdukai, kuriuos galima dėti bet kur. Jie veikia taip pat, kaip kortelės, todėl galite greitai suaktyvinti scenas iš programos eWeLink. Jie yra labai diskretiški ir lengvai priklijuojami, todėl puikiai tinka montuoti sunkiai pasiekiamose vietose arba mažose vietose.

Patvarumas ir tvirtumas

Sonoff NFC žymos yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, o tai reiškia ilgaamžiškumą ir tvirtumą. Dėl NTAG215 lusto juos galima skaityti ir rašyti pakartotinai, o tai garantuoja ilgalaikį veikimą. Be to, antimetalinis sluoksnis leidžia juos naudoti ant metalinių paviršių neprarandant funkcionalumo.

Saugumas ir patikimumas

Dėka NFC technologijos ir suderinamumo su programa „eWeLink“, „Sonoff NFC Tag“ užtikrina saugų ir patikimą veikimą. Naudotojai taip pat gali lengvai dalytis scenomis su savo artimaisiais naudodamiesi „Share Home“ funkcija, taip padidindami išmaniųjų namų sprendimų patogumą ir komfortą.

Kelios programos

Sonoff NFC žyma bus naudojama įvairiose kasdienio gyvenimo situacijose. Pavyzdžiui, vienu prisilietimu galite pradėti dieną pakeldami žaliuzes ir įjungdami šviesas. Išeidami iš namų galite greitai išjungti visas šviesas. Biure NFC Tag padės sutelkti dėmesį į darbą, nes nutildys pranešimus ir įjungs režimą „Netrukdyti“. O vakare, prieš prasidedant vakarėliui, vienu prisilietimu įjungsite reikiamas šviesas ir muziką, sukurdami puikią atmosferą savo svečiams!

Įtraukta

  • Kortelė
  • lipdukas x2

GamintojasSonoff
ModelisNFC-Tag
Kortelės matmenys85,5 x 54 mm
Lipduko matmenys 18 x 18 mm
SuderinamumasiOS 13.0 arba naujesnė versija, Android (suderinamas su NFC technologija)
ProgramaeWeLink (4.19.0 arba naujesnė versija)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas