Newell Battery Grip BG-E14 for Canon
Prekės kodas: 5907489641388
Newell Battery Grip BG-E14 for Canon NL0647

Newell Battery Grip BG-E14 for Canon

Prekės kodas: 5907489641388
Newell Battery Grip BG-E14 for Canon NL0647
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 16 - 18*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Newell Battery Grip BG-E14, skirta Canon

Newell BG-E14 yra tvirta, visas funkcijas turinti rankena / akumuliatoriaus paketas, skirtas Canon EOS 70D. Darbo kokybė yra aukščiausio lygio. Newell Grip yra produktas, kuris tarnaus ilgus metus.

Rankena turi visas originalios rankenos Canon BG-E14 funkcijas. Jame yra dviejų padėčių užrakto mygtukas, įjungimo/išjungimo jungiklis, nustatymo ratukas ir funkcinių mygtukų rinkinys. Lengvai paspaudus užrakto mygtuką galima sufokusuoti, o nuspaudus iki galo suveikia užraktas – kaip ir pačiame fotoaparate.

Fotoaparatas gali būti maitinamas iš vienos arba dviejų LP-E6 baterijų. Naudodami dvi baterijas galite sujungti skirtingų gamintojų ir skirtingos talpos elementus. Tada fotoaparatas pirmiausia ims energijos iš vienos, o paskui iš kitos. Komplekte taip pat yra adapteris / narvas, skirtas naudoti 6 AA tipo baterijas arba įkraunamas baterijas.

Prietaiso forma ir dizainas buvo parinkti taip, kad būtų užtikrintas didžiausias komfortas fotografuojant tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Rankena padengta patvaria ir malonia liesti gumine medžiaga, kuri užtikrina patogų ir labai patikimą sukibimą. Apatinėje jo pusėje taip pat yra sriegis fotoaparato tvirtinimui prie trikojo ir diržo segtukas.

Rankena leidžia geriau laikyti fotoaparatą, pagerina naudojimo patogumą fotografuojant vertikaliai ir leidžia padidinti kadrų skaičių, kurį galima padaryti naudojant vieną baterijų rinkinį. Jame yra vieta baterijos dangteliui įkišti ir papildomas segtukas diržui.

Specifikacija

  • Maitinimas: 1 arba 2 vnt LP-E6 arba 6 x AA/R6

  • Svoris: 273g 

Suderinamumas

  • Canon EOS 70D

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas