Nešiojamojo kompiuterio stovas Omoton LD02 (sidabrinis)
Prekės kodas: 4069046527014

Nešiojamojo kompiuterio stovas Omoton LD02 (sidabrinis)

Prekės kodas: 4069046527014
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2565
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Omoton nešiojamojo kompiuterio stovas LD02 (sidabrinis)

Ar naudojate nešiojamąjį kompiuterį kasdien, prijungdami prie jo papildomą monitorių ir klaviatūrą? O gal norite palengvinti pasirinktų įrenginių saugojimą? Omoton LD02 dvigubas stovas jums tai padės! Tai padės tinkamai sutvarkyti stalą ir lengvai sutvarkyti daiktus. Taip pat galite reguliuoti jo skyrių plotį 14-42 mm diapazone. Produktas yra ypač patvarus ir suderinamas su 4-17,3 colių įrenginiais.

5.jpg

Grąžinkite vietą ant stalo

Stovas leidžia vertikaliai laikyti iki dviejų nešiojamų kompiuterių ar kitų įrenginių. Taip juos nustatę sutaupysite vietos ant stalo ir įgausite daugiau vietos! Tai idealu, jei, pavyzdžiui, dažnai prijungiate išorinį monitorių prie „MacBook“ arba norite įkrauti „iPad“. Taip lengvai susitvarkysite ir darbas taps patogesnis!

4.jpg

Platus suderinamumas

Priedas suderinamas su dauguma nešiojamųjų kompiuterių, planšetinių kompiuterių ir išmaniųjų telefonų, kurių įstrižainė yra 4–17,3 colio. Taigi, pavyzdžiui, galite įdėti savo „MacBook“ ir išmanųjį telefoną. Taip pat galima reguliuoti stovo skyrių plotį (14-42mm) su pridedamu šešiakampiu veržliarakčiu. Tokiu būdu galite lengvai jį sureguliuoti taip, kad jis tvirtai tilptų jūsų pasirinktuose įrenginiuose ir užtikrintų jų stabilumą.

3.jpg

Patobulinta konstrukcija

Stovui gaminti buvo naudojamas aukštos kokybės aliuminio lydinys, kuris buvo apdirbtas CNC, apdirbtas smėliasrove ir šepečiu. Dėl to priedas yra ypač patvarus ir atsparus įbrėžimams. Kartu jis atrodo itin stilingas – beveik tokios pat tekstūros kaip ir MacBook paviršiaus. Visa tai reiškia, kad gaminys ne tik puikiai pasitarnaus, bet ir papuoš jūsų stalą!

6.jpg

Neprilygstamas stabilumas

Nesijaudinkite, kad ant stovo padėtas įrenginys nuvirs arba bus sugadintas. Priedas turi platų, sunkų pagrindą, todėl yra itin stabilus. Be to, viduje ir apačioje yra silikoninės neslidžios pagalvėlės, kurios apsaugo nešiojamąjį kompiuterį nuo subraižymo ir neleidžia gaminiui slysti ant stalo paviršiaus.

2.jpg

Dėžutėje

  • Nešiojamojo kompiuterio stovas
  • Allen raktas
Prekės ženklas Omoton
Modelis LD02
Spalva Sidabras
Medžiaga Aliuminio lydinys + silikonas
Pločio reguliavimas Nuo 14 mm iki 42 mm
Matmenys Apytiksliai 150x120x47mm
Svoris Apytiksliai 689g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas