Nešiojamas uodų repelentas „trys viename Flextail Tiny Repel“ (juodas)
Prekės kodas: 9-064456
Nešiojamas uodų repelentas „trys viename Flextail Tiny Repel“ (juodas)

Nešiojamas uodų repelentas „trys viename Flextail Tiny Repel“ (juodas)

Prekės kodas: 9-064456
Nešiojamas uodų repelentas „trys viename Flextail Tiny Repel“ (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7426
76,56 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Flextail Tiny Repel 3 viename nešiojamas uodų atbaidiklis (juodas)

Flextail Tiny Repel viename kompaktiškame įrenginyje sujungia uodų repelento, žibintuvėlio ir maitinimo bloko funkcijas. Jis užtikrina veiksmingą apsaugą nuo uodų dviem režimais: stovyklavimo ir lauko. Dėl greito įkaitimo (110°C per maždaug 50 sekundžių ir 165°C per maždaug 2 minutes), jis bus paruoštas darbui beveik iš karto. Jis taip pat išsiskiria ilgu veikimo laiku ir IPX5 atsparumu vandeniui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik efektyvios apsaugos, bet ir nešiojamojo šviesos šaltinio bei papildomos galios nuotykiams lauke!

2 darbo režimai optimaliai apsaugai

Nešiojamasis uodų atbaidiklis Flextail Tiny Repel siūlo du veikimo režimus, kad būtų užtikrinta optimali apsauga, atsižvelgiant į aplinką ir vartotojo poreikius. Kempingo režimas generuoja šilumą iki 110°C ir turi maždaug 3 metrų atstumą – idealiai tinka ramiam poilsiui mažesnėse erdvėse. Kita vertus, lauko režimas išplečia diapazoną iki 9 m esant 165 °C temperatūrai, o tai idealiai tinka veiklai didesnėse vietose. Nesvarbu, ar stovyklaujate, žvejojate, žygiuojate ar kepate ant grotelių su draugais – su „Flextail“ pamiršite apie uodus šiose ir daugelyje kitų situacijų!

Įmontuotas žibintuvėlis

Tiny Repel ne tik apsaugo nuo uodų, bet ir gali veikti kaip žibintuvėlis. Prietaisas leidžia pasirinkti iš keturių šviesos ryškumo lygių (50 / 100 / 200 / 400 lm), leidžiantį reguliuoti apšvietimą pagal esamus poreikius. Tai ypač naudinga vakaro metu lauke arba naktį stovyklaujant.

Aukšto našumo įkraunama baterija

Pamirškite apie susivėlusius laidus. Repelentas maitinamas 4800 mAh įkraunama baterija, kuri leidžia nepertraukiamai veikti iki 10 valandų stovyklavimo režimu ir iki 7 valandų lauko režimu. Nebijokite jį dažnai įkrauti! Be to, „Tiny Repel“ gali tarnauti kaip maitinimo blokas, kuriuo galėsite lengvai įkrauti kitus mobiliuosius įrenginius. Šis sprendimas ypač pravers ilgesnėse kelionėse be prieigos prie maitinimo šaltinių.

Patobulintas dizainas

Nešiojamo repelento Tiny Repel matmenys tik 36 x 36 x 145 mm, o svoris – apie 148 g, todėl jį lengva nešiotis ir neužima per daug vietos. IPX5 atsparumas vandeniui leidžia jį naudoti net atšiauriomis sąlygomis, o įmontuotas magnetas, rankena ir 1/4 colio skylė leidžia patogiai pritvirtinti įvairiose vietose, pavyzdžiui, ant metalinių paviršių ar trikojo.

GamintojasFlextail
ModelisTINY REPEL-B
SpalvaJuoda
Baterijos talpa4800 mAh
Atsparumas vandeniui IPX5
Veikimo laikasStovyklavimo režimas: apie 10 val.; Lauko režimas: apie 7 val.;
Šviesos ryškumas50 lm / 100 lm / 200 lm / 400 lm
SvorisApytiksl. 148 g
MatmenysApytiksl. 36 x 36 x 145 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas