Nešiojamas trys viename kavos virimo aparatas su dėklu HiBREW H4B_GN
Prekės kodas: 9-062399
Nešiojamas trys viename kavos virimo aparatas su dėklu HiBREW H4B_GN

Nešiojamas trys viename kavos virimo aparatas su dėklu HiBREW H4B_GN

Prekės kodas: 9-062399
Nešiojamas trys viename kavos virimo aparatas su dėklu HiBREW H4B_GN
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
13488
189,98 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiBREW H4B_GN „trys viename“ nešiojamasis kavos virimo aparatas.

Gaukite skanios, aromatingos kavos, kad ir kur eitumėte. Nešiojamas kavos virimo aparatas HiBREW H4B su tvirta 2200 mAh baterija yra pakankamai lengvas ir patogus, kad jį lydėtų beveik visur. Jis greitai įkaista ir turi 15 barų slėgį. Jame yra specialus puodelis, sukurtas iš sveikatai nekenksmingo tritano. Prietaisas suderinamas su Nespresso ir Dolce Gusto kapsulėmis, taip pat leidžia paruošti maltą kavą. Taip pat rasite kintamosios srovės adapterį, praktišką dėklą ir sulankstomą stovą aparatui.

Visada gali turėti su savimi

Mėgaukitės skania, aromatinga kava, kad ir kur būtumėte. Kavos virimo aparatas H4B yra itin lengvas ir nešiojamas – jis sveria tik 600 g, o dėl kompaktiško dydžio jį nesunkiai įsidėsite į kuprinę ar kelioninį krepšį. Taigi galėsite pasiimti su savimi atostogauti, po palapine, į kelionę kemperiu ar į darbą. Išėjus iš namų nebereikia atsisakyti mėgstamo gėrimo! Saugų ir patogų prietaiso transportavimą užtikrina komplekte esantis dėklas.

15 batonėlių - puikus skonis

Espreso kavos aparatas išsiskiria 15 barų slėgiu. Jame taip pat sumontuotas kokybiškas kaitinimo elementas, atsakingas už tolygų šilumos sklaidą. Visa tai reiškia, kad jos pagalba galite greitai paruošti skanią kavą, kuri džiugins sodriu aromatu, aksomine tekstūra ir puikiu skoniu. Be to, prietaisas leidžia virti tiek karštą, tiek šaltą.

Paruoškite mėgstamą kavą

Su HiBREW jūsų beveik niekas neriboja – dabar galite lengvai paruošti būtent tokią kavą, kokia jums patinka. H4B kavos virimo aparatas suderinamas su Dolce Gusto ir Nespresso kapsulėmis. Taip pat galite virti maltą kavą. Pasirinkite pupeles, kurias naudojate kiekvieną dieną, arba išbandykite ką nors naujo! Namuose, darbe, atostogaujant - su HiBREW galite paruošti mėgstamą kavą beveik bet kokioje situacijoje.

Paprasta naudoti

Su H4B kavos virimo aparatu lengvai pasigaminsite skanų, aromatingą gėrimą. Jums tereikia įdėti kapsulę arba maltą kavą į reikiamą vietą, tada pripildyti rezervuarą vandens, prijungti įrenginį prie maitinimo šaltinio ir paspausti mygtuką. Po maždaug 60 sekundžių gėrimas bus paruoštas! Taip pat karštą kavą galima paruošti naudojant šaltą vandenį. Norėdami tai padaryti, naudokite pridedamą kintamosios srovės adapterį. Kava bus paruošta maždaug po 5-8 minučių. Taip pat galite naudoti automobilinį įkroviklį. Pastaba: kai įrenginys prijungtas per USB laidą, šildymo funkcija nepasiekiama – tokioje situacijoje kavą galima virti tik su karštu vandeniu.

Praktiškas puodelis

Nereikia nešiotis papildomų akinių. Kavos virimo aparatas yra su nedideliu puodeliu. Jis pagamintas iš aukštos kokybės tritano – plastiko, kuris naudojamas ir kūdikių buteliukų gamyboje. Jame nėra kenksmingo BPA ir yra saugus sveikatai. Visa tai reiškia, kad jūs galite patogiai išgerti stimuliuojančią, aromatingą espreso kavą beveik bet kuriuo metu.

Įskaičiuota

H4B nešiojamas espreso aparatas

Adapteris maltai kavai

Adapteris Dolce Gusto kapsulėms

Nespresso kapsulių pagrindas ir adapteris

USB laidas

Automobilinis įkroviklis

AC adapteris

Dėklas

Sulankstomas stovas

GamintojasHiBrew
Modelis H4B
Slėgis15 barų
Vardinė galia80 W
Vardinė įtampaDC 12V
Vandens bako talpa60 ml
Matmenys200 x 75 mm
Baterijos talpa2200 mAh
Svoris600 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas