Nešiojamas keturių viename oro siurblys Flextail Max Pump2 PRO (baltas)
Prekės kodas: 9-060403
Nešiojamas keturių viename oro siurblys Flextail Max Pump2 PRO (baltas)

Nešiojamas keturių viename oro siurblys Flextail Max Pump2 PRO (baltas)

Prekės kodas: 9-060403
Nešiojamas keturių viename oro siurblys Flextail Max Pump2 PRO (baltas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3497
50,68 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nešiojamas „4-in-1 Flextail Max Pump 2 PRO“ (baltas)

Atraskite „Flextail Max Pump 2 PRO“, a nešiojamas 4-in-1 siurblys, kuris yra ne tik nepakeičiamas kelionių palydovas, bet ir neįkainojamas daugiafunkcis įrenginys kasdieniam naudojimui. Šis kompaktiškas, bet galingas prietaisas, sveriantis tik 159 g, sujungia siurblio, žibintuvėlio ir maitinimo bloko naudingumą. Dėl savo lengvo ir kompaktiško dizaino „Max Pump 2 PRO“ tinka tiek kelionėms į stovyklą, tiek namuose. Jo universalus dizainas ir aukštos kokybės meistriškumas patenkins net išrankiausius vartotojus.

Universalumas: neįkainojamas stovyklavimo kompanionas

Max Pump 2 PRO yra ne tik siurblys, bet ir maitinimo blokas bei žibintuvėlis. Su įmontuotu žibintuvėliu, kurio ryškumas svyruoja nuo 50 iki 500 liumenų ir veikiantis nuo 12 iki 72 valandų, jis gali būti praktiškas šviesos šaltinis palapinėje ar stovyklaujant. „Power Bank“ funkcija leidžia įkrauti įvairius įrenginius, pvz., telefonus, ausines ar laikrodžius, todėl tai yra būtinas įrankis bet kuriai kelionei.

Du Oro slėgio lygiai

Įrenginys turi du oro slėgio lygius, leidžiančius greitai ir efektyviai pripūsti įvairius elementus. Siurblys idealiai tinka miegui kilimėliams, plaukimo žiedams, pripučiamiems čiužiniams ir vakuuminiams maišams pripūsti. Tai leidžia vartotojui lengvai pritaikyti pripūtimo jėgą pagal savo poreikius. Tačiau jis netinka pripūsti krepšinio, futbolo kamuolių, balionų ar vamzdžių.

Ergonomiškas dizainas ir mažas svoris: naudotojo patogumas

Apytiksliai 159 g sveriantis „Max Pump 2 PRO“ yra ypač patogus ir lengvai transportuojamas. Ergonomiškas dizainas leidžia patogiai naudoti, nepaisant vietos ir situacijos.

Praktiški priedai: purkštukų rinkinys įvairioms reikmėms

Pridedamas penkių skirtingų purkštukų rinkinys užtikrina siurblio universalumą. Šis prietaisas bus naudingas įvairiose situacijose – nuo ​​pripučiamų čiužinių iki plaukimo žiedų ir vakuuminių maišelių.

Ilgas veikimo laikas ir žibintuvėlio funkcionalumas: neįkainojama pagalba Tamsus

Ilgas žibintuvėlio veikimo laikas (nuo 12 iki 72 valandų) užtikrina jo patikimumą sudėtingomis sąlygomis. Tai leidžia naudotojams saugiai judėti tamsoje, skaityti žemėlapius ar gaminti maistą naktį stovyklavimo kelionių metu.

Prekės ženklas Flextail
Modelis Max 2 PRO
Spalva Balta
Svoris Apytiksl. 159g
Šviesumas 50-500 lm
Veikimo laikas 12-72h
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas