Nešiojamas Flextail Zero siurblys
Prekės kodas: 9-064451
Nešiojamas Flextail Zero siurblys

Nešiojamas Flextail Zero siurblys

Prekės kodas: 9-064451
Nešiojamas Flextail Zero siurblys
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6678
68,85 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Flextail Zero Pump nešiojamasis siurblys

Flextail Zero Pump nešiojamasis siurblys yra būtinas įrankis bet kuriam lauko nuotykių mėgėjui. Sukurtas siekiant užtikrinti maksimalų patogumą ir efektyvumą – jis sveria tik apie 34 gramus, o matmenys – 26 x 75 mm. Dėl to jis tilps į bet kurią kuprinę! Įrenginys gali ne tik siurbti, bet ir išleisti orą, jame yra keičiama 650 mAh RCR123A baterija, kuri garantuoja iki 25 siurbimo ciklų vienu įkrovimu.

Visada po ranka

Ypatingai kompaktiško dizaino, kurio matmenys tik 26 x 75 mm ir sveria apie 34 g, siurblį itin lengva nešiotis ir laikyti. Jis lengvai tilps į kuprinę arba galėsite pritvirtinti prie raktų pakabuko. Papildomas privalumas yra tvirta, patvari konstrukcija – nebijokite greitai sugadinti.

Įspūdingos galimybės

Su patentuota AIRVORTECH 2.0 technologija, 180 l/min oro srautu ir iki 2,5 kPa slėgiu Zero Pump gali papildyti orą žygio čiužinyje vos per maždaug 50 sekundžių. Jame taip pat yra galinga 650 mAh talpos RCR123A baterija, kuri užtikrina ilgą įrenginio veikimo laiką. Tai leidžia vienu įkrovimu pripūsti iki 25 miegmaišių! Be to, jei reikia, galite lengvai pakeisti bateriją nauja.

6 purkštukai pridedami

Komplektą sudaro net 6 skirtingi antgaliai, todėl siurblį galėsite laisvai naudoti kartu su įvairių žinomų prekinių ženklų kelioniniais čiužiniais, tokiais kaip KLYMIT, NEMO ar BIG AGNES. Jų gamybai naudojama aukštos kokybės minkšta guma, kuri garantuoja puikų prigludimą ir pašalina bet kokias oro nuotėkio problemas.

Papildomos funkcijos

Siurblys leidžia ne tik siurbti, bet ir išleisti orą, o tai dar labiau padidina jo funkcionalumą. Jis taip pat gali būti naudojamas gaisrui užkurti, todėl tai yra neįkainojama priemonė stovyklavimo kelionėse. Be to, tylus 68 dB veikimas užtikrina komfortą netrikdant aplinkos.

Patogus naudojimas

Dėka sumanios siurblio konstrukcijos, siurbiant nereikia jo laikyti rankose. Tiesiog pritvirtinkite jį prie kelioninio čiužinio ir du kartus paspauskite mygtuką, o visa kita pasirūpins įrenginys. Šis sprendimas suteikia daugiau laisvės ir patogumo ruošiantis miegui ar poilsiui.

Įskaičiuota

  • Siurblys
  • Purkštas x6
  • Juosta
  • USB-C laidas
  • RCR123A įkraunama baterija (3,7V)
  • Instrukcija obsługi

GamintojasFlextail
ModelisZERO PUMP-B
Baterijos talpa 650 mAh
Veikimo laikasApytiksl. 25 min
Maks. slėgis2,5 kPa
Oro srautas180 l/min
Svoris Apytiksliai 34 g
MatmenysApytiksl. 26 x 75 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas