Nešiojamas Flextail Max valties siurblys
Prekės kodas: 9-060409
Nešiojamas Flextail Max valties siurblys

Nešiojamas Flextail Max valties siurblys

Prekės kodas: 9-060409
Nešiojamas Flextail Max valties siurblys
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6573
84,27 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Nešiojama valčių ir baidarių siurblys – „Flextail Max Boat Pump“

Atraskite naują vandens kelionių kokybės lygį naudodami „Flextail Max Boat“ Pump – patikimas, efektyvus ir lengvai naudojamas siurblys, kuris yra būtinas kiekvieno baidarių ir valčių entuziasto palydovas. Į komplektą įeina viskas, ko reikia greitam ir efektyviam pripūtimui arba išleidimui: siurblys, šeši purkštukai, USB laidas, laikymo krepšys ir naudojimo instrukcija. Šis kompaktiškas rinkinys garantuoja maksimalų patogumą ir efektyvumą tiek ant vandens, tiek už jo ribų.

High Performance

The Flextail Max Boat Pump išsiskiria įspūdingu našumu. Jis gali lengvai pripūsti vieną baidarę iki 15 kartų arba dvivietę baidarę iki 10 kartų vienu įkrovimu. Tai reiškia nepertraukiamus nuotykius vandenyje, nesijaudinant dėl ​​dažno įkrovimo. Ši funkcija daro kiekvieną kelionę patogesnę ir mažiau įtemptą.

Dviejų krypčių funkcionalumas

Šis siurblys ne tik leidžia infliacijai, bet ir greitam baidarių ir valčių ištuštėjimui. Dėl šios funkcijos „Max Boat Pump“ yra ypač praktiškas – po nuotykių vandenyje galite lengvai paruošti įrangą transportavimui ar sandėliavimui.

Paprastas naudojimas

Paprastumas vartotojui yra dar vienas reikšmingas „Flextail Max Boat Pump“ privalumas. Intuityvus valdymas ir aiškios instrukcijos leidžia greitai pradėti, net ir tiems, kurie niekada anksčiau nenaudojo panašių įrenginių. Komplekte taip pat yra šeši skirtingi purkštukai, užtikrinantys suderinamumą su įvairia įranga.

Perkeliamumas ir ilgaamžiškumas

„Flextail“ siurblys pasižymi ne tik dideliu funkcionalumu, bet ir kompaktiškais matmenimis bei patvaria konstrukcija. Pridedamas laikymo krepšys palengvina transportavimą ir apsaugo įrenginį, o tai ypač svarbu aktyviems asmenims, kurie dažnai keliauja.

Universalus maitinimo šaltinis

Kitas siurblio privalumas – universalus maitinimo šaltinis naudojant USB laidą. Dėl to įrenginį įkrauti paprasta ir patogu – galite prijungti jį prie automobilio, maitinimo bloko ar nešiojamojo kompiuterio. Dėl to „Flextail Max Boat Pump“ yra idealus sprendimas tiems, kurie vertina mobilumą ir nepriklausomybę.

Komplekto turinys:

Siurblys x 1

Purkštas x 6

USB kabelis x 1

Sandėliavimo krepšys x 1

Naudojimo instrukcija x 1

Prekės ženklas Flextail
Modelis Max Boat Pump
Slėgis 12kPa
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas