Nešiojamas du viename uodus atbaidantis Flextail Max Repel S (žalias)
Prekės kodas: 9-060411
Nešiojamas du viename uodus atbaidantis Flextail Max Repel S (žalias)

Nešiojamas du viename uodus atbaidantis Flextail Max Repel S (žalias)

Prekės kodas: 9-060411
Nešiojamas du viename uodus atbaidantis Flextail Max Repel S (žalias)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3294
50,68 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nešiojama uodų atbaidymo priemonė „Flextail Max Repel S“ (žalia)

Nešiojama priemonė nuo uodų „Flextail Max Repel S“ yra patikimas draugas stovyklaujant, sudėtingomis lauko sąlygomis ir namuose. Šis praktiškas prietaisas sujungia ilgaamžiškumą, funkcionalumą ir universalumą ir siūlo efektyvią apsaugą nuo uodų. Su silikoniniu dėklu, jis atsparus kritimams, o su dviem atbaidymo režimais ir galimybe naudoti kaip maitinimo bloką, tinka tiek kelionėms, tiek namuose.

Atsparumas kritimui

Dėl silikoninio apsauginio dėklo „Flextail Max Repel S“ yra atsparus kritimams iš iki 1,2 metro aukščio. Ši funkcija suteikia naudotojams ramybę kelionių ir veiklos lauke metu, kai padidėja netyčinio nukritimo rizika. Dėl tvirtos konstrukcijos prietaisas išlieka funkcionalus ir patikimas net sudėtingomis sąlygomis.

Du repelento režimai

Šio uodų atbaidymo priemonės praktiškumą galima pamatyti dviem galimais režimais: stovyklavimo ir lauko. Stovyklavimo režimas siūlo 13 valandų veikimo ir iki 3 metrų atstumą, todėl idealiai tinka naudoti patalpose. Kita vertus, lauko režimas skirtas naudoti lauke, didesnis – maždaug 9 metrų – diapazonas, puikiai tinkantis plačioms, atviroms erdvėms. Šiuo režimu įrenginys gali veikti 7 valandas.

Greitas įkaitimas

Flextail Max Repel S daro įspūdį su savo gebėjimu greitai įkaisti. 110 laipsnių Celsijaus temperatūrą pasiekia vos per 50 sekundžių, o tai itin svarbu netikėtų susidūrimų su uodais metu. Efektyviausiu režimu įrenginys gali įkaisti net iki 165 laipsnių Celsijaus, užtikrindamas maksimalų repelento efektyvumą.

Power Bank

Be pagrindinių repelentų funkcijų, „Flextail Max Repel S“ taip pat gali būti naudojamas kaip maitinimo blokas. 9600 mAh akumuliatoriaus talpa leidžia įkrauti mobiliuosius įrenginius, o tai yra neįkainojama ilgų kelionių metu, kai prieiga prie elektros yra ribota. Ši funkcija labai padidina įrenginio praktiškumą.

Atsparus vandeniui ir universalus

Su IP65 atsparumo vandeniui įvertinimu, „Flextail Max“ Repel S gali būti naudojamas įvairiomis oro sąlygomis. Jo žalias korpusas taip pat dera prie modernaus dizaino, tinkantis daugeliui lauko įrangos. „Flextail Max Repel S“ yra puikus funkcionalumo ir stiliaus derinys, puikiai tinkantis bet kuriam lauko nuotykių entuziastui.

Prekės ženklas Flextail
Modelis Max Repel S
Spalva Žalia
Atsparus vandeniui IP65
Baterija Talpa 9600mAh
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas