Nešiojamas du viename uodus atbaidantis Flextail Max Repel S (pilkas)
Prekės kodas: 9-060410
Nešiojamas du viename uodus atbaidantis Flextail Max Repel S (pilkas)

Nešiojamas du viename uodus atbaidantis Flextail Max Repel S (pilkas)

Prekės kodas: 9-060410
Nešiojamas du viename uodus atbaidantis Flextail Max Repel S (pilkas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3294
50,68 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nešiojama uodų atbaidymo priemonė „Flextail Max Repel S“ (pilka)

Nešiojama priemonė nuo uodų „Flextail Max Repel S“ yra patikimas kompanionas stovyklaujant, sudėtingomis lauko sąlygomis ir naudojant namuose. Šis praktiškas prietaisas sujungia ilgaamžiškumą, funkcionalumą ir universalumą ir siūlo efektyvią apsaugą nuo uodų. Su silikoniniu dėklu, jis yra atsparus kritimams ir, turintis du repelento režimus bei galimybę veikti kaip maitinimo blokas, tinka tiek kelionėms, tiek namuose.

Atsparumas kritimui

Dėl silikoninio apsauginio dėklo „Flextail Max Repel S“ yra atsparus kritimui iš iki 1,2 metro aukščio. Ši funkcija suteikia naudotojams ramybę kelionių ir veiklos lauke metu, kai rizika netyčia nukristi yra didesnė. Jo tvirta konstrukcija užtikrina, kad įrenginys išliks funkcionalus ir patikimas net sudėtingomis sąlygomis.

Du repelento režimai

Šio uodų repelento praktiškumas akivaizdus naudojant du galimus režimus: stovyklavimo ir lauko. Stovyklavimo režimas siūlo 13 valandų veikimo ir iki 3 metrų atstumą, todėl puikiai tinka naudoti patalpose. Kita vertus, lauko režimas skirtas naudoti lauke dėl didesnio – maždaug 9 metrų – diapazono, idealiai tinkantis plačioms, atviroms erdvėms. Šiuo režimu įrenginys gali veikti 7 valandas.

Greitas šildymas

The Flextail Max Repel S stebina savo gebėjimu greitai įkaisti. 110 laipsnių Celsijaus temperatūrą pasiekia vos per 50 sekundžių, o tai itin svarbu netikėtų susidūrimų su uodais metu. Efektyviausiu režimu įrenginys gali įkaisti net iki 165 laipsnių Celsijaus, užtikrindamas maksimalų efektyvumą atbaidant vabzdžius.

Power Bank

Be pagrindinių repelentų funkcijų, „Flextail Max Repel S“ taip pat gali tarnauti kaip energijos bankas. Jo 9600 mAh talpos baterija leidžia įkrauti mobiliuosius įrenginius, o tai yra neįkainojama ilgų kelionių metu, kai prieiga prie elektros yra ribota. Ši funkcija žymiai padidina įrenginio praktiškumą.

Atsparus vandeniui ir universalus

Turi IP65 atsparumo vandeniui įvertinimą, Flextail Max Repel S gali būti naudojamas įvairiomis oro sąlygomis. Jo pilkas korpusas taip pat dera prie modernaus dizaino, tinka daugeliui lauko įrangos. „Flextail Max Repel S“ yra puikus funkcionalumo ir stiliaus derinys, idealiai tinkantis bet kuriam lauko nuotykių entuziastui.

Techniniai duomenys

Prekės ženklasFlextail
ModelisMax Repel S
SpalvaPilka
Atsparus vandeniuiIP65
Akumuliatoriaus talpa9600 mAh
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas