Nešiojamas du viename oro siurblys Flextail Tiny Pump (baltas)
Prekės kodas: 9-069555
Nešiojamas du viename oro siurblys Flextail Tiny Pump (baltas)

Nešiojamas du viename oro siurblys Flextail Tiny Pump (baltas)

Prekės kodas: 9-069555
Nešiojamas du viename oro siurblys Flextail Tiny Pump (baltas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2216
31,66 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Flextail Tiny Pump 2-in-1 nešiojamas siurblys (baltas).

Flextail Tiny Pump 2-in-1 yra unikalus sprendimas tiems, kurie vertina mobilumą ir universalumą. Dėl belaidžio dizaino, kompaktiško dydžio ir lengvo svorio jis yra idealus pasirinkimas keliautojams, stovyklavimo entuziastams ir visiems, kurie vertina patogumą bet kokiomis sąlygomis. „Flextail Tiny Pump“ yra daugiau nei paprastas siurblys – tai įrankis, palengvinantis gyvenimą įvairiose situacijose.

Lengvas ir patogus

Flextail Tiny Pump sveria tik apie 45 gramus, todėl tai yra vienas lengviausių siurblių rinkoje. Šis lengvas svoris kartu su kompaktiškais matmenimis (apie 6 x 4 cm) suteikia neprilygstamą patogumą transportuojant. Galite lengvai pritvirtinti jį prie kuprinės, nesijaudindami dėl papildomo svorio.

Antgalių universalumas

Su „Flextail Tiny Pump“ įtrauktas penkių skirtingų purkštukų rinkinys daro įrenginį itin universalų. Tai leidžia lengvai pripūsti miegui skirtus kilimėlius, plaukimo žiedus, pripučiamus čiužinius ir atsikratyti oro iš vakuuminių maišelių. Dėl savo universalumo jis puikiai tinka tiek atostogaujant, tiek namuose.

Išmanusis įkrovimo indikatorius

Praktiškas šviesos indikatorius yra dar vienas „Flextail Tiny Pump“ privalumas. Ji informuoja apie įrenginio įkrovimo būseną: raudona lemputė rodo nepilną įkrovimo lygį (0-99%), o žalia – pilną įkrovimą (100%). Tokiu būdu vartotojas visada žino, kada siurblys yra paruoštas naudoti.

Pripūtimo ir pūtimo funkcija

„Flextail Tiny Pump“ neapsiriboja tik pripūtimu. Jo oro pūtimo galimybė yra vienodai efektyvi, todėl daug lengviau išleisti orą iš tokių daiktų kaip čiužiniai ar vakuuminiai maišeliai. Dėl šio dvikrypčio veikimo jis itin naudingas įvairiose situacijose.

Nešiojamas ir patogus naudoti

„Flextail Tiny Pump“ belaidžio dizaino ir lengvo svorio dėka jį naudoti itin patogu. Dėl to, kad jo nereikia prijungti prie maitinimo šaltinio, jį lengva nešiotis (dėl praktiškos rankenos), jis yra idealus įrankis kelionėms. Tiesiog įkraukite jį per C tipo sąsają ir jis paruoštas naudoti bet kokiomis sąlygomis.

Prekės ženklasFlextail
ModelisMažytis siurblys
Svorisapie. 45g
Matmenysapytiksliai. 6 x 4 cm
Oro slėgis4kPa
Įkrovimo sąsajaC tipas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas