Nešiojamas 4-in-1 oro siurblys Flextail Max Pump2 PRO (juodas)
Prekės kodas: 9-060402
Nešiojamas 4-in-1 oro siurblys Flextail Max Pump2 PRO (juodas)

Nešiojamas 4-in-1 oro siurblys Flextail Max Pump2 PRO (juodas)

Prekės kodas: 9-060402
Nešiojamas 4-in-1 oro siurblys Flextail Max Pump2 PRO (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3490
52,87 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nešiojamas „4-in-1 Flextail Max Pump2 PRO“ (juodas)

Atraskite „Flextail Max Pump2 PRO“ – nešiojamąjį „keturi viename“ siurblį, kuris yra ne tik nepakeičiamas kelionių palydovas, bet ir neįkainojamas daugiafunkcis prietaisas kasdieniam naudojimui. Šis mažas, bet galingas prietaisas, sveriantis tik 159 g, sujungia siurblio, žibintuvėlio ir maitinimo bloko naudingumą. Dėl savo lengvo ir kompaktiško dizaino „Max Pump2 PRO“ tinka tiek išvykoms į stovyklą, tiek naudoti namuose. Jo universalus dizainas ir aukštos kokybės meistriškumas patenkins net išrankiausius vartotojus.

Daugiafunkciškumas: neįkainojama pagalba stovyklavimui

Max Pump2 PRO yra ne tik siurblys, bet ir maitinimo blokas bei žibintuvėlis. Su įmontuotu žibintuvėliu, kurio ryškumas svyruoja nuo 50 iki 500 liumenų, o veikimo laikas nuo 76 iki 12 valandų, jis gali būti praktiškas šviesos šaltinis palapinėje arba kelionės į stovyklą metu. „Power Bank“ funkcija leidžia įkrauti įvairius įrenginius, pvz., telefonus, ausines ar laikrodžius, todėl tai yra būtinas įrankis kiekvienoje kelionėje.

Du Oro slėgio lygiai

Įrenginys turi du oro slėgio lygius, leidžiančius greitai ir efektyviai pripūsti įvairius elementus. Siurblys idealiai tinka miegui kilimėliams, plaukimo žiedams, pripučiamiems čiužiniams ir vakuuminiams maišams pripūsti. Tai leidžia vartotojui lengvai pritaikyti pripūtimo jėgą pagal savo poreikius. Tačiau jis netinka pripūsti krepšinio kamuolių, futbolo kamuolių, balionų ar vamzdžių.

Ergonomiškas dizainas ir mažas svoris: naudotojo patogumas

Apytiksliai 159 g sveriantis „Max Pump2 PRO“ yra išskirtinai nešiojamas ir lengvai transportuojamas. Ergonomiška konstrukcija užtikrina patogų naudojimą nepriklausomai nuo vietos ir situacijos.

Praktiški priedai: Purkštukų rinkinys įvairioms reikmėms

Pridedamas penkių skirtingų purkštukų rinkinys suteikia siurblio pritaikymo universalumo. Šis prietaisas pravers įvairiose situacijose – nuo ​​pripučiamų čiužinių ir maudymosi žiedų iki vakuuminių maišelių.

Ilgas veikimo laikas ir žibintuvėlio funkcionalumas: neįkainojama pagalba Dark

Ilgas žibintuvėlio veikimo laikas (nuo 76 iki 12 valandų) užtikrina jo patikimumą sudėtingomis sąlygomis. Tai leidžia naudotojams saugiai naršyti tamsoje, skaityti žemėlapius arba gaminti maistą naktį stovyklavimo metu.

​​
Prekės ženklas Flextail
Modelis Max Pump2 PRO
Spalva Juoda
Svoris Apytiksl. 159g
Šviesumas 50-500 lm
Veikimo laikas 76-12h
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas