Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM37 4V 4Ah baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
Prekės kodas: 9-070788
Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM37 4V 4Ah baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)

Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM37 4V 4Ah baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)

Prekės kodas: 9-070788
Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM37 4V 4Ah baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1052
12,67 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM37 4V 4Ah baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui).

Green Cell AGM VRLA baterija su 4V įtampa ir 4Ah talpa yra aukštųjų technologijų sprendimas, sukurtas maksimaliam našumui ir saugiam naudojimui. Naudojant AGM (sugeriančio stiklo kilimėlio) technologiją, ši baterija idealiai tinka tiek buferiniam, tiek cikliniam veikimui, todėl tai yra universalus pasirinkimas įvairioms reikmėms, pvz., signalizacijos sistemoms, kasos aparatams, žaislams ir fotovoltinėms instalijoms.

AGM technologija – saugumas ir universalumas

Green Cell baterija, pagrįsta AGM technologija, pasižymi absorbuotu elektrolitu stiklo kilimėlio separatoriuose, kuri apsaugo nuo nuotėkio ir leidžia saugiai naudoti bet kurioje padėtyje. Šios technologijos dėka akumuliatorius yra daug saugesnis nei tradiciniai švino rūgšties akumuliatoriai, tuo pačiu užtikrina didelę srovės talpą ir ilgesnį veikimo laiką. Idealiai tinka žaislams, kasos aparatams, apšvietimui, taip pat UPS sistemoms ir kitiems įrenginiams, kuriems reikalingas patikimas maitinimas.

Ciklinis ir buferinis veikimas – patikimas veikimas bet kokioje situacijoje

Green Cell baterija sukurta tiek cikliniam, tiek buferiniam darbui. Ciklinio veikimo metu akumuliatorius veikia kaip atskiras maitinimo šaltinis, paruoštas dažnam įkrovimui ir iškrovimui. Buferiniu režimu jis veikia kaip avarinis maitinimo šaltinis, suteikiantis papildomos energijos, jei sugenda pagrindinis maitinimo šaltinis. Dėl to baterija yra universali ir puikiai veikia įvairiomis sąlygomis – nuo ​​signalizacijos sistemų iki mobiliųjų įrenginių.

Nereikalaujantis priežiūros ir didelis patvarumas

Green Cell AGM akumuliatorius garantuoja nereikalaujantį techninės priežiūros veikimą daugiau nei 5 metus, nereikalaujant jokios priežiūros ar elektrolito papildymo. VRLA (Valve-Regulated Lead-Acid) vožtuvų naudojimas užtikrina slėgio savireguliavimą akumuliatoriaus viduje, o tai dar labiau padidina saugumą ir prailgina jo tarnavimo laiką. Dėl savo atsparumo smūgiams ir vibracijai, akumuliatorius puikiai veiks atšiaurioje aplinkoje ir užtikrins patikimą energiją visur, kur jos reikia.

Sauga ir naudojimo patogumas

Green Cell AGM baterija sukurta maksimaliam naudotojo saugumui. Dėl sandaraus dizaino jis neišskiria dūmų ir gali būti saugiai naudojamas uždarose patalpose, pavyzdžiui, biuruose ir namuose. Dėl galimybės montuoti bet kokioje padėtyje ir atsparumo atšiaurioms sąlygoms jis yra patikimas ir patogus energijos šaltinis įvairioms reikmėms.

Vardas:Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM37 4V 4Ah Baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
Gamintojas:Green Cell
Modelis:AGM37
Tipas:VRLA AGM
Įtampa:4V
Talpa:4Ah
Spalva:Juoda
Svoris:450g
Matmenys (ilgis x plotis x aukštis):48x48x102mm
Bendras aukštis (su jungtimis):108mm
Gnybtas:Faston 187 (F1)
Vidinė varža:⩽50mΩ (esant 25°C)
Savarankiška iškrova:2% per mėnesį (esant 25°C)
Gyvavimo laikas:Daugiau nei 5 metai
Taikymas:Signalizacijos sistemos, kasos aparatai, žaislai
Buferio įkrova:4,5-4,6V
Ciklinis įkrovimas:4,8-5,0V
Maksimali įkrovimo srovė:1,2A
Talpa pagal temperatūrą:(40°C-102%) (25°C-100%) (0°C-85%) (-15°C- 65%)
Rinkinys:Varžtai + veržlės
Garantija:24 mėn.
Būklė:Naujas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas