Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Battery Green Cell AGM36 4V 4,5Ah (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
Prekės kodas: 9-070789
Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Battery Green Cell AGM36 4V 4,5Ah (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)

Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Battery Green Cell AGM36 4V 4,5Ah (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)

Prekės kodas: 9-070789
Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Battery Green Cell AGM36 4V 4,5Ah (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1178
16,83 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Green Cell AGM AGM36 4V 4,5Ah Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui).

Green Cell AGM AGM36 baterija su 4V įtampa ir 4,5Ah talpa yra patikima energijos šaltinis, sukurtas įvairioms reikmėms. Dėl pažangios AGM (absorbento stiklo kilimėlio) technologijos ši baterija idealiai tinka tiek buferiui, tiek važiavimui dviračiu, užtikrinant patikimumą ir ilgą tarnavimo laiką. Įrengtas sandarios konstrukcijos, kad būtų išvengta elektrolito nuotėkio, jis gali veikti bet kurioje padėtyje, todėl yra saugi alternatyva tradiciniams švino-rūgšties akumuliatoriams.

AGM technologija – saugumas ir universalumas

Green Cell baterija, pagrįsta AGM technologija – tai sprendimas, garantuojantis didelę srovės talpą ir ilgesnį veikimo laiką. Stiklo kilimėlio separatoriai sugėrė elektrolitą, kuris neleidžia jam nutekėti ir leidžia saugiai naudoti akumuliatorių skirtingose ​​padėtyse. Dėl šios technologijos baterija ypač tinka žaislams, kasos aparatams, UPS sistemoms, valtims, fotovoltiniams įrenginiams ir kitiems įrenginiams, kuriems reikalingas stabilus maitinimas.

Ciklinis ir buferinis veikimas – pritaikymo lankstumas

AGM36 akumuliatorius sukurtas tiek cikliniam, tiek buferiniam veikimui. Cikliškai veikiant, akumuliatorius veikia kaip atskiras maitinimo šaltinis, idealiai tinkantis dažnam įkrovimui ir iškrovimui. Buferiniu režimu jis veikia kaip avarinis maitinimo šaltinis, suteikiantis papildomos energijos, jei sugenda pagrindinis maitinimo šaltinis. Tai puikus pasirinkimas signalizacijos sistemoms, kasoms, UPS ir avariniam apšvietimui.

Nereikalaujantis priežiūros ir ilgas tarnavimo laikas

Green Cell AGM36 akumuliatorius garantuoja nereikalaujantį techninės priežiūros veikimą daugiau nei 5 metus, nereikalaujant jokios priežiūros ar elektrolito papildymo. VRLA (Valve-Regulated Lead-Acid) vožtuvų naudojimas užtikrina, kad slėgis akumuliatoriaus viduje yra savaime reguliuojamas, o tai padidina naudojimo saugumą ir pailgina jo tarnavimo laiką. Jis taip pat atsparus smūgiams ir vibracijai, todėl tinka net pačiomis sunkiausiomis sąlygomis.

Saugus naudojimas ir patogus montavimas

Dėl sandaraus dizaino AGM36 akumuliatorius neišskiria dūmų ir gali būti saugiai naudojamas patalpose. Jis taip pat atsparus atšiaurioms sąlygoms ir gali būti montuojamas bet kokioje padėtyje, todėl jį naudoti itin patogu. Dėl saugumo, našumo ir patogumo šis akumuliatorius yra idealus pasirinkimas daugeliui programų.

Įtraukta:

  • Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM36 4V 4,5Ah Baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
  • Varžtai

Pavadinimas:Priežiūra- nemokama AGM VRLA Green Cell AGM36 4V 4,5Ah Baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
Gamintojas:Green Cell
Modelis:AGM36
Tipas:VRLA AGM
Įtampa:4V
Talpa:4,5Ah
Spalva:Juoda
Svoris:480g
Matmenys (ilgis x plotis x aukštis):48 × 48 × 102mm
Bendras aukštis (su jungtimis):108mm
Gnybtas:Faston 187 (F1)
Vidinė varža:⩽ 50mΩ (esant 25°C).
Savaiminė iškrova:2% per mėnesį (esant 25°C)
Viso gyvenimo trukmė:Daugiau nei 5 metai
Taikymas:Signalizacijos sistemos, žaislai
Buferio įkrova:4,5-4,6V
Ciklinis įkrovimas:4,8-5,0V
Maksimali įkrovimo srovė:1,35A
Talpa diapazonas:Mažiau nei 10Ah
Garantija:24 mėn.
Būklė: Naujas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas