Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Battery Green Cell AGM13 6V 1,3Ah (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
Prekės kodas: 9-070795
Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Battery Green Cell AGM13 6V 1,3Ah (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)

Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Battery Green Cell AGM13 6V 1,3Ah (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)

Prekės kodas: 9-070795
Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Battery Green Cell AGM13 6V 1,3Ah (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1073
13,25 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM13 6V 1,3Ah baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui).

Green Cell 6V AGM baterija yra modelis, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tinka tiek buferiniam, tiek cikliniam veikimui. Akumuliatorius yra pagrįstas AGM technologija, o tai reiškia, kad elektrolitas yra absorbuojamas stiklo pluošto separatoriuje, kuris apsaugo nuo jo nutekėjimo. Tai leidžia akumuliatoriui veikti daugelyje padėčių, ne tik vertikaliai. Tai puiki, daug saugesnė švino rūgšties akumuliatorių alternatyva.

AGM baterija – jūsų įrenginių širdis efektyvesnė nei bet kada anksčiau.

  • 5+ metų tarnavimo laikas
  • Garantuotas saugumas
  • Darbas įvairiose padėtyse
  • Didelė srovės galia
  • Nereikalaujantis priežiūros
  • Atsparus smūgiams ir smūgiams

Kas yra AGM akumuliatoriai?

AGM akumuliatoriai yra didelio energijos tankio švino rūgšties akumuliatoriai. AGM yra sandarios baterijos, kuriose elektrolitas yra įterptas į stiklo kilimėlio separatorius. Dėl to jie yra saugūs, patvarūs ir patvaresni nei kitų tipų švino rūgšties akumuliatoriai. Jiems taip pat nereikia jokios priežiūros.

Buferio veikimas

Buferio veikimas leidžia akumuliatoriui veikti kaip avarinis prijungto įrenginio maitinimo šaltinis. Akumuliatorius, prijungtas prie maitinimo sistemos sugedus pagrindiniam maitinimo šaltiniui, suteikia papildomos energijos. Tokiu būdu jie naudojami signalizacijos sistemose, UPS, kasos aparatuose ar avariniame apšvietime.

Ciklinis veikimas

Akumuliatorius cikliškai naudojamas kaip atskiras maitinimo šaltinis. Šio tipo AGM yra paruošti labai dažnam įkrovimui ir iškrovimui. Taigi jie naudojami neįgaliųjų vežimėliuose, fotovoltiniuose įrenginiuose, golfo vežimėliuose, žaisluose ir vejapjovėse.

Nereikalaujantis priežiūros

Baterijos, pagamintos naudojant AGM technologiją, buvo sukurtos siekiant užtikrinti kuo didesnį saugumą naudojimo metu. Dėl savireguliacijos funkcijos (VRLA vožtuvai) AGM užtikrina iki 5 ir daugiau metų nereikalaujantį techninės priežiūros. Tai padidina įrenginio veikimo saugumą, nepriklausomai nuo baterijos padėties.

Įtraukta:

  • Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM13 6V 1,3Ah Baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislui).
  • Varžtai
  • Veržlės

Vardas: Nereikalaujantis priežiūros AGM VRLA Green Cell AGM13 6V 1,3Ah Baterija (signalizacijos sistemai, kasos aparatui, žaislams)
Gamintojas:Green Cell
Modelis:AGM13
Talpa:1,3Ah
Įtampa:6V
Spalva:Juoda
Bendras aukštis ( su jungtimis):58mm
Svoris:290g
Tipas:VRLA AGM
Gnybtas:Faston 187 (F1)
Vidinė varža: ⩽45 mΩ (esant 25 °C)
Savaiminė iškrova:2% per mėnesį (esant 25 °C)
Taikymas:signalizacijos sistemoms ir žaislams
Talpa pagal temperatūrą:(40 °C - 102%) (40 °C - 100%) (0 °C - 85%) (-15 °C - 65%)
Buferio įkrova:6,75-6,90 V (-10 mV/ C)
Ciklinis įkrovimas:7,2–7,5 V (-15 mV/C)
Didžiausia įkrovimo srovė: 0,39 A
Matmenys (ilgis x plotis x aukštis):97x24x52 mm
Talpa diapazonas:mažiau nei 10 Ah
Garantija:24 mėn.
Būklė:Naujas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas