Neperšlampama kuprinė PULUZ PU5011L
Prekės kodas: 9-068235
Neperšlampama kuprinė PULUZ PU5011L

Neperšlampama kuprinė PULUZ PU5011L

Prekės kodas: 9-068235
Neperšlampama kuprinė PULUZ PU5011L
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2952
37,36 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PULUZ PU5011L fotografavimo kuprinė

PU5011L yra puikus pasirinkimas profesionalams ir fotografijos entuziastams, kuriems reikia patogaus ir funkcionalaus sprendimo fotografijos įrangai ir asmeniniams daiktams laikyti. Su subtilia rankena ir patogiais pečių dirželiais užtikrina komfortą net ilgiausių kelionių metu.

Apgalvotai sutvarkyta erdvė

Kuprinėje yra pakankamai vietos DSLR fotoaparato korpusui, trims objektyvams ir papildomiems priedams laikyti. Aukštos kokybės medžiaga, iš kurios ji buvo sukurta, yra atspari vandeniui ir nusidėvėjimui, o dėl patvaraus metalinio užtrauktuko ir tvirtų pečių diržų kuprinė idealiai tinka aktyviam naudojimui sportuojant ir kasdienėse kelionėse.

Daugiafunkciniai skyriai

Pagrindinėje kuprinės kišenėje yra įvairių papildomų kišenių, įskaitant fotoaparato dėklą, nešiojamojo kompiuterio dėklą, planšetinio kompiuterio dėklą, telefono dėklas, žurnalo dėklas, saulės akinių dėklas ir vandens buteliuko maišelis. Tai suteikia kiekvienam elementui savo vietą, todėl jį lengva tvarkyti ir pasiekti būtiniausius dalykus.

Praktiški sprendimai

Kuprinėje yra laido anga, leidžianti maišelio viduje esantį telefoną prijungti prie ausinių arba įkrauti įrenginį išoriniu maitinimo šaltiniu. Didelė kuprinės talpa leidžia susidėti iki 15 colių nešiojamąjį kompiuterį, fotoaparatą, drabužius, maistą, vandens butelį, mažus stalo įrankius, žurnalus, planšetę, mobiliuosius telefonus, akinius nuo saulės, sulankstomą skėtį, kosmetiką ir daugybę kitų daiktų. Dėl šios savybės kuprinė puikiai tinka bet kokiai kelionei.

Apsauga nuo oro sąlygų

PULUZ kuprinė yra įrengtas specialus uždangalas nuo lietaus, kuris dar labiau apsaugo fotografijos įrangą ir kitus daiktus nuo nepalankių oro sąlygų. Šis nepakeičiamas kelionių kompanionas suteikia ne tik daug erdvės ir talpos, bet ir komforto bei saugumo bet kokiu oru.

Apima:

  • PULUZ PU5011L fotografavimo kuprinė
  • uždangalas nuo lietaus
  • nuimama 1 cm storio kempinė

GamintojasPuluz
ModelisPU5011L
Spalvamėlyna
Matmenys43cmx19,5x30cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas