MyPhone laikrodis LS juodas
Prekės kodas: 5-SMA002670
MyPhone laikrodis LS juodas

MyPhone laikrodis LS juodas

Prekės kodas: 5-SMA002670
MyPhone laikrodis LS juodas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4499
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
„Bluetooth“ skambučiai
Susiekite telefoną su išmaniuoju laikrodžiu myPhone Watch LS ir mėgaukitės patogumu skambindami ir atsiliepdami į skambučius naudodami laikrodį. Visa tai dėka integruoto mikrofono ir garsiakalbio, taip pat „Bluetooth“ skambinimo funkcijos.
 
Didelis ekranas
MyPhone Watch LS turi patogų 1,85 colio IPS ekraną 240*280 px raiška, todėl galėsite lengvai mėgautis turiniu, gauti pranešimus ir sklandžiai naršyti jutikliniame ekrane.
 
Balso asistentas
Valdykite savo išmanusis telefonas nuotoliniu būdu balsu, nes išmanusis laikrodis suderinamas su „Google Assistant“ ir „Siri“. Susiekite laikrodį su telefonu ir gaukite prieigą, kad galėtumėte ieškoti informacijos, nustatyti žadintuvą, planuoti susitikimus, valdyti muzikos grotuvą ir dar daugiau.
 
Daugiau nei 100 sporto režimų
Nesvarbu, kokiu sportu užsiimtumėte, myPhone Watch LS leidžia lengvai įrašyti treniruotę, sudegintų kalorijų skaičių ir kitus su treniruotėmis susijusius duomenis. Galite rinktis iš iki 107 sporto režimų.
 
Sveikatos stebėjimas
myPhone Watch LS leidžia geriau pasirūpinti savo sveikata. Tai leidžia stebėti širdies ritmą, streso lygį, kraujospūdį, deguonies prisotinimą kraujyje ir miego kokybę.
 
Tvari baterija
Su 260 mAh baterija išmanųjį laikrodį galima naudoti iki 10 dienų. Taigi galite naudotis visomis funkcijomis nesijaudindami dėl akumuliatoriaus.
 
Tvirta konstrukcija.
Tvirtas metalinis dėklas ir tvirtas silikoninis dirželis užtikrins apsaugą nuo galimų pažeidimų ir ilgalaikį naudojimą. Be to, dėl IP68 atsparumo vandeniui jums nereikia jaudintis, kad laikrodis netikėtai sušlaps.
 
Moterų sveikata
Mėnesinių ciklo stebėjimo funkcija palengvinti kiekvienos moters gyvenimą – tai padės dar geriau pasirūpinti savo sveikata ir atitinkamai planuoti fizinę veiklą.
 
Techniniai duomenys
Ekranas: 1,85”IPS, 240×286 px
Atsparumas: IP68
Baterija: Li-Po 260 mAh
Maks. budėjimo laikas: 5-7 dienos
Matmenys: 38,5 x 46,0 x 11,0 mm
Svoris: 52 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas