Montana 750i (010-02347-01)
Prekės kodas: 738

Montana 750i (010-02347-01)

Prekės kodas: 738
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
81200
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

ABC JUTIKLIAI

Kitą savo trasą įveikite su ABC jutikliais: aukščio virš jūros lygio duomenis rodančiu aukštimačiu, oro sąlygas stebinčiu barometru ir 3 ašių elektroniniu kompasu.

„ACTIVE WEATHER“

Naudodamiesi mobiliuoju ryšiu2gaukite naujausias „Active Weather“ prognozes perprogramą „Garmin Connect™“.

ŠUNŲ STEBĖJIMAS

Medžiotojai ir dresuotojai gali sinchronizuoti savo „Montana“ su atitinkamais„Astro®“arba„Alpha®“serijos delniniais įrenginiais (parduodamais atskirai) ir stebėti savo šunis bet kur.

Pradėkite ten, kur kiti sustoja.

KELIŲ NAVIGACIJOS TINKLŲ PALAIKYMAS

Suderinamumas su GPS, GLONASS ir GALILEO palydovų tinklais suteikia Montana®750i galimybę rasti kelią sudėtingesnėje aplinkoje, kuriose vien GPS nepakanka.

STEBĖJIMAS

Sekite savo buvimo vietą ir bendrinkite ją su likusiais namie ar esančiais netoliese. Jie galės matyti jūsų kelionės eigą arba siųsti jūsų įrenginiui GPS vietos užklausas ir naudotis kitomis funkcijomis „MapShare™“ kelionių bendrinimo puslapyje internete. (Tik „Montana“ įrenginiai 700i, 750i – reikia palydovinio ryšio prenumeratos).

EKSPEDICIJOS REŽIMAS

Eikite toli ir klajokite plačiai. Ekspedicijos režimu, kuriuo GPS nuorodos teikiamos naudojant ypač mažai energijos, vieną kartą įkrautas „Montana“ gali veikti savaitę ar net ilgiau.

ILGIAU VEIKIANTI BATERIJA

Vidinis įkraunamasis ličio jonų akumuliatorius GPS režimu veikia ilgiau nei 18 valandų.

AUTOMOBILINIAI LAIKIKLIAI

Įvairūs delninio įrenginio „Montana“ laikikliai (parduodami atskirai) suteikia galimybę naudoti navigacijos įrenginį keturračiuose, valtyse, automobiliuose, motocikluose, nameliuose ant ratų ir kitose transporto priemonėse.

1Reikia palydovinio ryšio prenumeratos. Kai kuriose valstybėse palydovinio ryšio įrenginių naudojimas teisiškai reguliuojamas arba draudžiamas. Privaloma žinoti visus šalyse, kuriose ketinama naudoti įrenginį, taikomus teisės aktus ir jų laikytis.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas