MONITORIAUS ACC ARM X1-3D / AEMNT00062A ARCTIC
Prekės kodas: 2-4895213703598
Max. weight 10 kg, Fits screens sized 40''- 43", 75 mm x 75 mm, 100 mm x 100 mm, Colour Black

MONITORIAUS ACC ARM X1-3D / AEMNT00062A ARCTIC

Prekės kodas: 2-4895213703598
Max. weight 10 kg, Fits screens sized 40''- 43", 75 mm x 75 mm, 100 mm x 100 mm, Colour Black
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5674
57,31 €
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 3 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
X1-3D Ant stalo montuojama dujinės spyruoklės monitoriaus svirtis Visas judėjimas – daugiau komforto Dėl patvirtintos dujinio pakėlimo technologijos monitorius gali būti visiškai laisvai judinamas visomis kryptimis, net ir sumontavus. Dėl to monitorių patraukti aukštyn, nustumti arba visiškai perreguliuoti aukštį, gylį ir pakreipimą tampa vaikiška. Ergonomiškas ekrano reguliavimas X1-3D paprasčiausius ekranus paverčia ergonominiais stebuklais, o tie, kurie praleidžia daug laiko prie ekrano, greitai įvertins šį pranašumą: optimalus ekranų reguliavimas automatiškai skatina ergonomiška sėdėjimo padėtis. Nesvarbu, ar dirbate sėdėdami, ar stovėdami, monitoriaus rankena leidžia optimaliai pritaikyti jį prie aplinkos. Padidinta darbo zona Nesvarbu, ar naudojate savo stalą kaip darbo vietą, mūšio stotį, ar abu. Išlaikant „neutralios pasiekiamumo zoną“, X1-3D suteikia daugiau vietos aplink monitorius ir suteikia naujų būdų nustatyti bei optimizuoti savo darbo vietą.
Mažiau matomi kabeliai Naudojant X1-3D, supainioti kabeliai aplink monitorius yra praeitis. Kabelius galima tiesiog nešti ir pritvirtinti rankos viduje. Taip jie išnyksta iš matomos srities ir palaiko tvarkingą bendrą išvaizdą. Paprastas ir greitas surinkimas
Stalo gnybto dėka monitoriaus svirtis gali būti laisvai ir lengvai uždėta ant stalo krašto. Rankena yra visiškai iš anksto surinkta ir tiesiog uždedama ant strypo. Todėl surinkimas ar vėlesnis padėties keitimas yra vaikų žaidimas ir gali būti atliktas greitai. Universalus suderinamumas monitoriaus rankena palaiko itin plačius monitorius, kurių ekrano įstrižainė ≤ 43", taip pat 16:9 monitorius, kurių įstrižainė ≤ 40". Monitorius turi turėti VESA 75 arba VESA 100 laikiklį, o bendras svoris neturi viršyti 10 kg. Kokybė, kuria galite pasitikėti Siekdami užtikrinti savo gaminių ilgaamžiškumą, atliekame ilgalaikius bandymus skirtingomis, kartais labai nepalankiomis sąlygomis. Tokiu būdu mokomės tobulinti savo produktus klientams. Be to, puikūs ilgalaikių bandymų rezultatai suteikia mums garantiją, kad mūsų gaminiai yra ne tik išskirtiniai kokybe, bet ir ilgaamžiškumu. Neabejotina, kad džiaugiamės galėdami perduoti savo klientams, todėl X1-3D suteikiame 6 metų gamintojo garantiją.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas