Momcozy M6 viengubas pientraukis (pilkas)
Prekės kodas: 9-070752
Momcozy M6 viengubas pientraukis (pilkas)

Momcozy M6 viengubas pientraukis (pilkas)

Prekės kodas: 9-070752
Momcozy M6 viengubas pientraukis (pilkas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
12197
169,41 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Momcozy M6 viengubas pientraukis (pilkas).

Momcozy M6 yra modernus, diskretiškas ir lengvai naudojamas pientraukis, puikiai atitinkantis šiuolaikinių moterų poreikius. Dėl pažangios siurbimo technologijos, sukurtos remiantis daugiau nei 1000 bandymų ir mamų atsiliepimų, bei ergonomiško dizaino prietaisas efektyviai palaiko laktacijos procesą. Yra speciali programa, skirta pagerinti kasdienį naudojimą. Į komplektą įeina įvairių dydžių įdėklai.

Optimalus čiulpimo ritmas

Optimalus čiulpimo ritmas ir dažnis , sukurta remiantis tyrimais ir vartotojų moterų atsiliepimais, prisideda prie pieno pasiūlos didinimo. Naudodama tris veikimo režimus (stimuliacija, išraiška, mišrus) ir devynis intensyvumo lygius, kiekviena mama gali pritaikyti pientraukio veikimą pagal savo poreikius.

Antros kartos variklis

Momcozy pientraukyje naudojamas antrosios kartos variklis, kurio siurbimas siekia 295 mmHg. Naudojamas sprendimas užtikrina siurbimo efektyvumą ir padeda efektyviai siurbti pieną.

Diskretus, ergonomiškas dizainas

M6 yra kompaktiško, diskretiško dizaino ir puikiai tinka prie liemenėlės. Dėl to galite jį dėvėti beveik nepastebimai ir laisvai naudoti bet kur, nenaudodami rankų. Ergonomiškas dizainas prisitaiko prie jūsų krūtų formos, kad būtų maksimalus patogumas ir efektyvumas. Prietaisas sujungia minkštą ir kietą silikono sandariklį, užtikrinantį aukštą komfortą ir saugumą. Naudojamas dizainas taip pat palengvina įdėklo montavimą - komplekte yra trys dydžių variantai.

Atidžiai parinktos medžiagos

Momcozy M6 pientraukyje panaudota Tritan medžiaga, kuri yra ne tik patvari ir atspari pažeidimams, bet ir saugi mamos ir kūdikio sveikatai. Jis atitinka griežtus saugos standartus, tai patvirtina GREENGUARD sertifikatas. Dėl skaidraus dizaino galėsite patogiai stebėti išpumpuojamo pieno kiekį.

Galingas akumuliatorius ir patogus naudoti

1350 mAh baterija leidžia nepertraukiamai dirbti 180 minučių vienu įkrovimu, o tai prilygsta 6 siurbimo seansams. Pientraukyje yra lengvai įskaitomas LED ekranas, kuriame rodoma informacija apie darbo laiką, baterijos būseną ir pasirinktą intensyvumą, todėl prietaisą lengva naudoti. Jums taip pat nebus sunku jį išvalyti.

Įtraukta:

  • Momcozy M6 pientraukis
  • Apsauginis dangtelis
  • USB laidas
  • 17 mm įdėklas
  • 19 mm įdėklas
  • 21 mm įdėklas
  • Ventuvas
  • Dėklas

GamintojasMomcozy
ModelisM6
Gamintojo kodasBP318-GR00BA-A
Siurbimo galia295 mmHg
Darbo režimaiStimuliacija, išraiška, mišrus
Siurbimo lygių skaičius9
MedžiagaTritanas, be BPA
Veikimo laikasIki 180 minučių vienu įkrovimu
Akumuliatoriaus talpa1350 mAh
Spalvapilka
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas