MOKiN USB-C šakotuvas su 10 Gbps 4 USB-C prievadais (sidabro spalvos)
Prekės kodas: 059611

MOKiN USB-C šakotuvas su 10 Gbps 4 USB-C prievadais (sidabro spalvos)

Prekės kodas: 059611
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1946
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

MOKIN USB-C šakotuvo adapteris su 4 USB-C 10Gbps prievadais (sidabro spalvos)

Ar jūsų nešiojamasis kompiuteris neturi pakankamai prievadų? MOKiN adapteris su 4 USB-C prievadais yra būtent tai, ko jums reikia norint išplėsti savo įrenginio galimybes. Jis siūlo žaibišką duomenų perdavimą net 10 Gbps greičiu, o dėl plataus suderinamumo jis paruoštas kelioms platformoms.

MOKiN/MOUC4304/3

Perkelkite duomenis dideliu greičiu

Dabar galite neįtikėtinu greičiu perkelti failus, kurti atsargines kopijas ir dalytis medija. USB-C prievadai užtikrina žaibišką duomenų perdavimo greitį iki 10 Gb/s – tai iki 20 kartų greičiau nei USB 2.0! Tai reiškia, kad nebereikia laukti, kol bus perkelti svarbūs dokumentai iš vieno įrenginio į kitą. Be to, jis palaiko UASP protokolą, o tai reiškia, kad SSD veikia didžiausiu našumu, o duomenų perdavimas yra dar greitesnis ir efektyvesnis.

MOKiN/MOUC4304/6

Dar daugiau funkcijų

Nebereikia rinktis, kuriuos įrenginius prijungti prie nešiojamojo kompiuterio! Hub leis prijungti visus reikalingus priedus ir įrenginius, kurie palengvins darbą prie kompiuterio. Nesvarbu, ar jums reikia papildomos pelės ir klaviatūros, ar norite prijungti standųjį diską ar „flash drive“, šis adapteris atitiks jūsų poreikius.

MOKiN/MOUC4304/2

Suderinamas su jūsų aparatine įranga

Pamirškite suderinamumo problemas! Dėl didelio suderinamumo su operacinėmis sistemomis, tokiomis kaip „Windows“, „Mac OS“, „Linux“, „Android“ ir „iPad OS“, galite mėgautis visomis šakotuvo funkcijomis, nesvarbu, su kokiu įrenginiu dirbate. Be to, MOKiN adapteris palaiko „Plug&Play“, todėl jis yra paruoštas naudoti iškart, kai tik jį prijungiate, ir nereikia diegti papildomų tvarkyklių ar sudėtingų konfigūracijų.

MOKiN/MOUC4304/1

Pasiimkite jį su savimi bet kur

Plonas ir kompaktiškas stebulės dizainas, panašus į išmanųjį telefoną, reiškia, kad galite jį pasiimti su savimi bet kur, kur norite. Jis lengvai tilps į beveik bet kokį krepšį ar kuprinę! Adapteris taip pat turi itin patvarų laidą, atsparų pažeidimams ir nusidėvėjimui. Taigi galite būti tikri, kad jis jums tarnaus daugelį metų.

MOKiN/MOUC4304/4
Gamintojas MOKIN
Modelis MOUC4304
Spalva Sidabrinis
Ports USB-C 3.1 x 4
Maksimalus perdavimo greitis 10 Gbps
Suderinamos operacinės sistemos Windows / Mac OS / Linux / Android / iPad OS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas